Adolescentă de 17 ani, moartă în condiții suspecte. A fost transportată la spital plină de vânătăi pe gât și pe picioare

Miercuri, 28 Iulie 2021, ora 11:45 4379 citiri
Adolescenta de 18 ani ar fi înghitit un pumn de medicamente, dar polițiștii au găsit urme de violență pe corupul fetei FOTO Pixabay

Tânăra, din comuna Braniştea, a fost internată duminică, 25 iulie, la Spitalul de Urgenţă pentru Copii Sfântul Ioan Galaţi după ce ar fi înghiţit un pumn de medicamente, încercând să-şi ia viaţa. Fata în vârstă de 17 ani a murit ulterior la spital.

Ajunşi la spital, chemaţi de medici, poliţiştii nu au putut discuta cu ea pentru a afla ce a determinat-o să recurgă la gestul extrem, întrucât era în stare extrem de gravă.

În urma cercetărilor, poliţiştii au constatat că fata avea mai multe vânătăi pe picioare, pe gât şi pe corp, motiv pentru care au deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

O zi mai târziu, adolescenta a murit în spital, astfel că în dosarul penal întocmit iniţial a fost schimbată încadrarea faptei, în ucidere din culpă, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările care au dus la decesul minorei.

"În cauză s-a dispus transportarea cadavrului la Serviciul de Medicină Legală Galaţi pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor decesului. În dosarul penal întocmit iniţial a fost schimbată încadrarea faptei din lovire sau alte violenţe în Ucidere din culpă, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările care au dus la decesul minorei", conform IPJ Galaţi.

Poliţiştii şi procurorii trebuie să lămurească împrejurările exacte în care a murit minora, existând unele informaţii conform cărora ea ar fi fost agresată de un bărbat cu care ar fi avut o relaţie.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News