FOTO/ VIDEO Cine este Alexander Zudor, actorul acuzat ca viola femei in lift. A jucat in spoturi alaturi de copii si a pozat pentru coperta unei carti

Marti, 02 Februarie 2021, ora 15:45
51704 citiri
FOTO/ VIDEO Cine este Alexander Zudor, actorul acuzat ca viola femei in lift. A jucat in spoturi alaturi de copii si a pozat pentru coperta unei carti
Alexander Zudor a fost retinut de politie FOTO Facebook/ Alexander Zudor

Un actor de 47 de ani a fost arestat de politie dupa ce s-a descoperit ca ar fi violator in serie. Barbatul a fost identificat dupa imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Ulterior, magistratii au decis arestarea acestuia.

UPDATE 15.45 Judecatoria Sectorului 5 a admis cererea procurorilor privind arestarea preventiva pentru 30 de zile a actorului Alexander Zudor, in varsta de 46 de ani, acuzat de viol si tentativa de viol, dupa ce a agresat sexual mai multe femei pe strazi din Sectorul 5 al Capitalei, sub amenintarea cutitului.

Politistii spun ca actorul Alexander Zudor a jucat in mai multe reclame la medicamente, vinuri, chipsuri si a pozat inclusiv pentru coperta unei carti.

Surse judiciare au explicat pentru Ziare.com ca barbatul este tatal a doi copii. Insa, din toamna anului trecut ar fi inceput sa urmareasca femei pe strada. Pe una dintre ele ar fi violat-o, explica sursele citate.

Politistii au transmis ca pe 1 februarie au audiat si retinut un barbat de 46 de ani pentru fapte de viol si tentativa de viol.

Acesta a agresat inclusiv o femeie intr-un lift al unui bloc din Bucuresti, fara sa tina cont ca putea fi inregistrat de camerele de supraveghere.

Victimele actorului de spoturi publicitare

"In fapt, la data de 1 noiembrie 2020, in jurul orei 23.30, politisti din cadrul Sectiei 18 au fost sesizati, prin sistem 112, de catre un barbat, cu privire la faptul ca in timp ce prietena sa se deplasa catre domiciliu, in dreptul unui imobil din Sectorul 5, a fost abordata de catre un barbat necunoscut, care, sub amenintarea unui obiect taietor, a impins-o intre autoturismele parcate si, prin violenta, a agresat-o sexual.

Roman de 25 de ani arestat in Italia dupa ce ar fi violat si torturat o fetita de 18 luni. Barbatul traia impreuna cu mama copilului

Ulterior, la aceeasi subunitate de politie, s-a prezentat o femeie care reclama faptul ca, in data de 05 decembrie, in jurul orei 21.30, in timp ce se deplasa pe o strada din sectorul 5, a fost agresata fizic de catre o persoana necunoscuta, care, sub amenintarea unui obiect taietor, a incercat sa o impinga spre un teren viran, fapt ce i-a creat o stare de temere.

Ambele cazuri au fost preluate de catre Serviciul de Investigatii Criminale Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5", a transmis Politia Capitalei.

A vrut s-o violeze in lift

"La jumatatea lunii decembrie 2020, la o alta subunitate de politie, o femeie reclama ca in ziua de 15 decembrie 2020, in jurul orei 21.00, in timp ce se afla in scara unui bloc din sectorul 4, un barbat necunoscut a intrat cu ea in lift, apoi a amenintat-o cu un obiect taietor, in incercarea de a intretine raporturi sexuale.

Si acest caz a fost preluat de catre Serviciul de Investigatii Criminale Sector 5, iar din coroborarea datelor s-a conturat ipoteza ca in toate situatiile ar fi vorba despre aceeasi persoana. Astfel, din datele si probele adminstrate in cauza a rezultat presupunerea rezonabila ca un barbat de 46 de ani ar fi comis faptele reclamate", a mai aratat politia.

Retinut de procurori

La 1 februarie barbatul a fost depistat si condus la audieri, iar la adresa unde locuia a fost pus in aplicare un mandat de perchezitie domiciliara, fiind identificate si ridicate mai multe probe si mijloace de proba.

Fata de barbatul de 46 de ani a fost luata masura retinerii pe o durata de 24 de ore, ulterior fiind prezentat magistratilor.

Acuzatiile

Cercetarile sunt continuate de Serviciul de Investigatii Criminale Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5, sub aspectul savarsirii infractiunilor de viol si tentativa de viol, cu cel in cauza in stare de arest preventiv.

Pe paginile sale de socializare, barbatul sustinea diverse petitii sociale, inclusiv una despre recalcularea taxelor.

Contul sau oficial de socializare abunda de postari cu reclamele pe care le-a realizat. In unele apare alaturi de copii.

Sunt firme importante care au "beneficiat" de serviciile actorului violator. Pana acum a facut reclame la medicamente, vinuri, cipsuri si a pozat inclusiv pentru coperta unei carti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#actor de reclame, #violator, #alexander zudor, #retinut , #politie