Activist din Buzau, batut de fata cu doi politisti: "Eu cu politia acolo luam bataie, nu putea sa-i stapaneasca" VIDEO

Duminica, 13 Iunie 2021, ora 14:51
12985 citiri
Activist din Buzau, batut de fata cu doi politisti: "Eu cu politia acolo luam bataie, nu putea sa-i stapaneasca" VIDEO
Robert Gabriel Nitu, activistul din Buzau batut de fata cu politia FOTO Captura YouTube/ Activistul Buzoian

Robert Gabriel Nitu, un activist din Buzau, a fost batut de fata cu politia dupa ce a facut poze unor barbati care vindeau ilegal pasari. Acestia i-au spart geamul masinii si l-au batut crunt cu pumnii si picioarele.

UPDATE 14:50

"Politistii au fost sesizati prin apel la 112 de catre un buzoian in varsta de 41 de ani cu privire la faptul ca in timp ce se afla in trafic pe raza localitatilor Sapoca si Cernatesti ar fi fost agresat fizic de mai multe persoane. Dupa sesizare, politistii s-au deplasat la fata locului pentru verificarea aspectelor semnalate, stabilind ca este vorba despre un conflict in desfasurare cu trei persoane de o parte si apelantul de o parte. Echipajul care a intervenit la fata locului a despartit partile implicate in conflict in vederea consilierii lor. La fata locului au fost dirijate mai multe echipaje de politie, cat si luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale Buzau pentru aplanarea si preintampinarea escaladarii conflictului", a declarat, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al IPJ Buzau, Cosmin Stanciu.

Potrivit acestuia, intrucat la fata locului ambele parti implicare continuau sa provoace la reactie conflictuala, politistii au preluat apelantul si au decis sa il escorteze cu masina la sediul politiei in vederea continuarii audierilor.

"La acest moment, politistii au intocmit dosar penal pentru infractiunile de lovire sau alte violente si distrugere. Cercetarile sunt efectuate cu persoanele in stare de libertate", a precizat Stanciu.

Stirea initiala

"M-au asteptat acolo. Momentul cand am venit, au ocupat cu duba singura banda de circulatie care puteai sa treci, si ceilalti cu Volvo care m-au alergat in trafic, m-au busit in lateral, si in stanga si in dreapta, exact ca in filmele de actiune. Deci urmarire ca in filme. Si in acel moment, acei cu Volvo s-au dat jos, aici mi-au spart si geamul, au dat si in mine", a declarat victima, potrivit stirileprotv.ro.

Robert Nitu a sunat la 112, dar situatia nu s-a schimbat nici dupa ce fortele de ordine au ajuns la fata locului. Astfel, chiar in timp ce era batut, unul dintre agenti s-ar fi prefacut ca nu aude strigatele disperate ale victimei, stand de vorba cu unul dintre agresori.

"Au venit astia de aici, 3 persoane. Unu s-a urcat pe masina, pe parbriz, altul, aici mi-a aplicat lovituri, s-a dus dupa aceea sa ia o piatra. Si chiar si acesta care discuta cu politistul a venit si mi-a dat aici, in ... De fata cu politistul! Dupa care a luat-o prin spatele masinii, mi-a deschis portiera din dreapta si acolo mi-a dat cu picioarele. Aici, astia dadeau cu pumnii, cu pietre, cu tot ce au vrut sa dea in mine", a povestit activistul din Buzau.

La final, cativa dintre agresori au fost retinuti.

Comertul ambulant cu pasari este interzis pentru a preveni raspandirea gripei aviare, astfel ca doar fermele autorizate le pot comercializa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Trei bărbați l-au luat la bătaie pe un amic cu care băuseră. Au ajuns toți 4 în arestul Poliției
Trei bărbați l-au luat la bătaie pe un amic cu care băuseră. Au ajuns toți 4 în arestul Poliției
S-au îmbătat și s-au luat la bătaie între ei. Așa începe povestea scandalului care a avut loc duminică, 21 aprilie, pe DN 1, în localitatea prahoveană Bărcănești. Cei patru s-au...
Tânăr împușcat de polițiștii români, după o urmărire ca în filme. Ce ascundea în mașină VIDEO/FOTO
Tânăr împușcat de polițiștii români, după o urmărire ca în filme. Ce ascundea în mașină VIDEO/FOTO
Polițiștii au fost nevoiți să folosească arma din dotare pentru prinderea unui tânăr de 25 de ani, după o urmărire în trafic, în Botoșani. Incidentele au avut loc pe 20 aprilie, în...
#activist, #Buzau, #politie, #bataie , #Buzau