Grav accident rutier în județul Neamț. O persoană a murit și patru au fost rănite

Marti, 24 August 2021, ora 08:29
2106 citiri
Grav accident rutier în județul Neamț. O persoană a murit și patru au fost rănite
Accidentul a avut loc între Hanul Ancuţei şi Tupilaţi FOTO ISU (Arhivă)

O persoană a murit şi alte patru au fost rănite în urma unui accident rutier produs pe DJ 208G, între Hanul Ancuţei şi Tupilaţi.

Accidentul s-a produs luni seara, după ce un autoturism condus de un bărbat de 83 ani, din Piatra-Neamţ, a intrat în coliziune cu un altul condus de un bărbat de 54 ani, din Roman, care circula din sens opus.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto de 54 ani şi a altor trei persoane, cu vârste cuprinse între 31 şi 45 de ani, pasageri în autoturismul condus de acesta.

''Din păcate, manevrele de resuscitare efectuate în cazul bărbatului de 83 de ani au rămas fără rezultat, medicii declarând decesul acestuia", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa, ajunşi la locul solicitării, pompierii au constatat faptul că şoferul unui autoturism era încarcerat, acesta fiind singur în autoturism.

''Pompierii, cu ajutorul mijloacelor şi procedeelor specifice, au descarcerat un bărbat de 83 ani, inconştient. Imediat, victima a fost preluată de un echipaj de la SAJ care a început manevrele de resuscitare. Din păcate, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicul de pe ambulanţă declarând decesul. În urma accidentului rutier produs au mai rezultat două victime (un bărbat şi o femeie), ce au fost preluate şi transportate la Centrul de Primiri Urgenţe Roman de către echipajele medicale SMURD şi SAJ. Alte două persoane au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, refuzând transportul la spital", a arătat Irina Popa.

Conducătorul auto de 54 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Un șofer care a intrat pe contrasens, pe DN1, a băgat în spital o mamă și doi copii minori
Un șofer care a intrat pe contrasens, pe DN1, a băgat în spital o mamă și doi copii minori
O femeie şi doi copii au fost transportaţi la spitalele din municipiul Sibiu, după ce au fost răniţi într-un accident rutier care a avut loc marţi dimineaţa, pe DN1, între Bradu şi Avrig,...
Îngrijorări majore pentru uzina nucleară Zaporojie. Avertismentul critic transmis de șeful Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică
Îngrijorări majore pentru uzina nucleară Zaporojie. Avertismentul critic transmis de șeful Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică
"Ne apropiem periculos de mult de un accident nuclear" la Zaporojie, a avertizat luni şeful Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA), Rafael Grossi, condamnând recentele atacuri...
#accident, #Neamt, #victime , #accident
Comentarii
Poza vitoriggi
vitoriggi
rank 5
Zona metropolitana a nativului tuchilatzean Doi Bani