Un adolescent de bani gata a spulberat un om pe trecerea de pietoni în centrul Iașiului. Martorii spun că bolidul Audi pe care-l conducea avea cel puțin 150 de kilometri/ oră

Luni, 27 Septembrie 2021, ora 16:405738 citiri
Un adolescent de bani gata a spulberat un om pe trecerea de pietoni în centrul Iașiului. Martorii spun că bolidul Audi pe care-l conducea avea cel puțin 150 de kilometri/ oră
Bolidul Audi Q8 a fost grav avariat în urma impactului cu bărbatul lovit FOTO Ziarul de Iași

Un tânăr de 19 ani a spulberat un om pe trecerea de pietoni, în centrul Iașiului. Martorii spun că circula cu viteză mult peste limita legală.

Unii martori spun că acesta ar fi avut chiar 180 km/h, conform Ziarul de Iași. Tânărul avea permisul de curând, era absolvent al Colegiului “Negruzzi” şi în prezent este student.

Victima, un bărbat de 58 de ani, pensionar, a încercat să grăbească pasul când a observat că luminile bolidului se apropie rapid, însă nu a mai apucat să pună piciorul pe trotuar. Maşina de lux condusă nebuneşte a lovit corpul pensionarului şi l-a împrăştiat în bucăţi, la propriu: partea de jos a corpului a fost secţionată de la brâu, iar un picior a fost găsit lângă un trotuar.

Impactul violent s-a putut observa şi la bolidul de lux condus de către tânăr.

Scenele înfricoşătoare au avut loc sâmbătă noaptea, în jurul orei 0,30, pe Bulevardul Independenţei, în centrul Iaşului.

Conform publicației citate, șoferul se numește Rareş Berihoi și are domiciliul în comuna Ciurea.

Bolidul pe care îl conducea, o maşină foarte scumpă, este pe numele unei firme, cel mai probabil a părinţilor.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele lui, pentru infracţiunea de ucidere din culpă. Potrivit unor surse apropiate anchetei, acesta ar fi absolvit Colegiul “Costache Negruzzi”, iar în prezent este student la două facultăţi.

Poliţiştii luau în considerare aseară să îl bage pentru 24 de ore în arest pe tânărul care a provocat accidentul, urmând ca, eventual, azi să fie prezentat instanţei de judecată în vederea unui mandat de 30 de zile de arest.