Final tragic de concediu pentru o familie din România. Accident teribil în Bulgaria, la doar câțiva kilometri de graniță

Marti, 31 August 2021, ora 19:268173 citiri
Final tragic de concediu pentru o familie din România. Accident teribil în Bulgaria, la doar câțiva kilometri de graniță
Accident tragic în Bulgaria FOTO Arhivă

O familie din județul Cluj a fost implicată într-un accident de circulație în Bulgaria, în data de 27 august, la revenire acasă din concediu. Urmările accidentului au fost tragice, mama și unul dintre băieții familiei au murit, iar tatăl și al doilea copil sunt în spital.

Potrivit presei locale din Cluj-Napoca, se pare că o mașină de teren, cu viteză foarte mare, a intrat în ei într-o intersecție. Șoferul conducea folosind Waze-ul și a ieșit de pe drumul cu prioritate, fiind lovit din lateral. Soția a murit pe loc, iar copilul de câțiva ani până când a ajuns ambulanța.

Accidentul s-a produs în localitatea General Toshevo, la câțiva kilometri de granița cu România.

Ministerul Afacerilor Externe precizează că Ambasada României la Sofia a fost notificată de autoritățile bulgare cu privire la un accident produs în data de 27 august 2021, în care a fost implicat un autoturism înmatriculat în România.

Potrivit informațiilor comunicate de autoritățile bulgare, în urma accidentului, doi cetățeni români au decedat și alți doi au fost răniți. Persoanele rănite au fost transportate la o unitate medicală din zonă, pentru asistență de specialitate. Ancheta autorităților bulgare cu privire la acest accident este în desfășurare.

Datele despre familie nu pot fi încă prezentate, din motive obiective, transmite publicația ȘtirideCluj.ro.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News