Accident grav in Dambovita: doua victime in urma impactului dintre un microbuz care transporta copii si un autoturism VIDEO

Marti, 03 August 2021, ora 09:453262 citiri
Accident grav in Dambovita: doua victime in urma impactului dintre un microbuz care transporta copii si un autoturism VIDEO
Impactul a fost extrem de violent FOTO Captura video Isu Dambovita

Doua persoane au murit in dimineata zilei de joi, 10 iunie, in urma unui accident in care au fost implicate un microbuz si un autoturism.

"Pe DN 71 Targoviste-Sinaia, in apropierea localitatii Aninoasa, judetul Dambovita, a avut loc o coliziune intre un microbuz de transport persoane si un autoturism", conform Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane.

Reprezentantii ISU Dambovita au precizat ca microbuzul implicat in accident transporta copii.

In microbuz se aflau 9 copii. Sapte dintre acestia au fost transportati la spital pentru a fi evaluati medical.

Doua persoane adulte din microbuz - soferul si persoana care ii insotea pe copii - au decedat.

Unii dintre copiii din microbuz au fost raniti, doi dintre ei fiind in stare grava. Ceilalti sunt in curs de evaluare la fata locului.

Traficul rutier este oprit in totalitate, fiind deviat pe strazi din localitate, pentru a permite interventia echipajelor specializate.

Cele 2 victime incarcerate au fost declarate decedate, iar cei 9 copii au fost transportati la spital (6 transportati de echipajele SMURD si SAJ, 3 cu mijloace proprii pana la sosirea fortelor de interventie).