Două mașini s-au ciocnit într-o comună din Argeș, iar una a ricosat într-un alt autovehicul. Trei pietoni au fost loviți

Duminica, 15 August 2021, ora 23:151995 citiri
Două mașini s-au ciocnit într-o comună din Argeș, iar una a ricosat într-un alt autovehicul. Trei pietoni au fost loviți
Accidentul s-a produs pe un drum județean îngust din Argeș FOTO ISU Argeș

Patru persoane au fost rănite într-un accident produs în seara zilei de duminică, 15 august, pe un drum judeţean din Argeş.

Primele date arată că două autoturisme s-au ciocnit, unul dintre acestea a ricoşat într-o maşină staţionată şi a lovit trei pietoni care mergeau pe marginea drumului.

„Din verificările preliminare efectuate de către poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că o femeie de 64 de ani, din Bălileşti, care conducea un autoturism pe strada Şcolii din localitatea Vlădeşti, către DJ 732, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus din direcţia Aninoasa către Stâlpeni, de un tânăr de 20 de ani, din Vlădeşti.

În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat în şanţ, lovind un autoturism staţionat şi trei persoane, pietoni, care s-ar fi aflat pe acostamentul drumului”, informează oficialii Poliţiei judeţene Argeş.

Toţi cei trei pietoni - două femei de 54, respectiv 43 de ani şi un bărbat de 51 de ani - au fost răniţi, fiind duşi la spital. O a patra victimă, o tânără în vârstă de 17 ani, pasageră în unul dintre autoturisme, a fost şi ea dusă la spital.

Şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News