Tragedie în Bucegi: o femeie a căzut în gol 100 de metri. Salvamontiștii încearcă recuperarea trupului

Duminica, 31 Octombrie 2021, ora 20:146804 citiri
Tragedie în Bucegi: o femeie a căzut în gol 100 de metri. Salvamontiștii încearcă recuperarea trupului
Salvamontiștii au plecat în căutarea victimei FOTO news.ro

Salvamontiştii prahoveni intervin duminică seară, 31 octombrie, într-o zonă accidentată din Masivul Bucegi, după ce au primit un apel care anunţa că o persoană a căzut în gol o sută de metri. Primele date furnizate de cei care au sunat arată că victima nu mai este în viaţă.

Accidentul s-a produs în zona Vâlcelul Policandrului, iar persoanele care au sunat după ajutor şi care urcaseră pe munte împreună cu cea accidentată susţin că victima nu ar mai fi în viaţă, au scris salvatorii pe pagina de Facebook a Salvamont Prahova.

O echipă de intervenţie a plecat către locul indicat.

„Dacă salvatorii montani din echipa de prim răspuns confirmă, acţiunea de recuperare a corpului victimei se va desfăşura în cursul zilei de mâine”, precizează salvamontiştii.

Tot duminică, salvatorii montani prahoveni au intervenit pentru recuperarea unei turiste care, în timp ce mergea pe traseul de la Vârful Omu la Babele, s-a accidentat „din cauza încălţămintei total nepotrivite”.

Femeia, despre care echipele de prim ajutor suspectează că a suferit o dublă fractură, de tibie şi peroneu, a fost preluată cu un ATV şi transportată până la telecabină până în staţiunea Buşteni, de unde a fost preluata de o ambulanţă.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News