Tânăr în stare de ebrietate, recuperat de salvamontişti după ce a căzut într-o zonă abruptă pe Tâmpa

Duminica, 07 Noiembrie 2021, ora 22:121435 citiri
Tânăr în stare de ebrietate, recuperat de salvamontişti după ce a căzut într-o zonă abruptă pe Tâmpa
Tânărul a fost scos din râpă de salvamontiști

Un tânăr de 26 de ani aflat în stare de ebrietate a căzut, duminică, şi s-a rostogolit circa o sută de metri într-o zonă abruptă de pe Vârful Tâmpa, fiind ajutat de salvamontişti să coboare de pe munte, se arată pe pagina de Facebook a Serviciului Naţional Salvamont.

Acţiunea de salvare a tânărului a durat peste o oră şi s-a desfăşurat în întuneric, la aceasta participând salvamontişti atât de la Serviciul Judeţean, cât şi de la cel din subordinea municipalităţii.

"Acţiune dusă la bun sfârşit de salvatorii montani din cadrul Salvamont Poiana Braşov (SPL Salvamont Braşov) şi Serviciul Public Judeţean Salvamont Braşov! Colaborarea exemplară dintre cele două servicii salvamont a făcut posibilă recuperarea victimei în cel mai scurt timp din zona abruptă în care se rostogolise aproximativ 100 de metri", a precizat SPJ Salvamont Braşov pe pagina sa de socializare.

Persoana în vârstă de 26 de ani a fost predată pentru îngrijiri medicale echipajului SMURD sosit la faţa locului, a mai precizat sursa citată.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News