A murit fostul ministru Bogdan Stanoevici. Cunoscut ca militant anti-masca, s-a infectat cu coronavirus in urma cu o luna

Marti, 12 Ianuarie 2021, ora 11:06
41025 citiri
A murit fostul ministru Bogdan Stanoevici. Cunoscut ca militant anti-masca, s-a infectat cu coronavirus in urma cu o luna
Bogdan Stanoevici FOTO Hepta.ro

Bogdan Stanoevici a murit in dimineata zilei de 12 ianuarie, fiind internat la Spitalul "Sfantul Pantelimon" din Capitala, in urma infectarii cu COVID-19. A fost confirmat in 16 decembrie, iar a doua zile distanta ajunsese deja la Terapie Intensiva, in stare grava.

El a fost supus recent si unei interventii prin care i-au fost pusi plamanii in repaos total, timp de 7 pana la 15 zile.

Actorul Bogdan Stanoevici, fost ministru delegat pentru Romanii de Pretutindeni si candidat la Presedintia Romaniei, a fost internat la Spitalul "Sf. Pantelimon" din Capitala, dupa ce s-a infectat cu COVID-19.

"Unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, Bogdan Stanoevici, se afla in coma de aseara. A luat o infectie nosocomiala... Copilul lui a venit deja din Franta. Deja mor prea multi oameni in spitale, prea multi oameni sunt in coma si nu ar trebui sa fie", a declarat anterior Diana Sosoaca, conform adevarul.ro.

La inceputul lunii noiembrie, Bogdan Stanoevici declara ca nu poarta masca de protectie impotriva infectiei cu noul coronavirus pentru ca este "sanatos".

"Pentru a evita speculatiile ulterioare si atacurile inutile, va spun eu acum - faptul ca nu port masca este in primul rand pentru ca sunt sanatos. Si aici il citez pe ministrul Sanatatii, care a spus ca masca o poarta oamenii bolnavi, oamenii sanatosi nu o poarta. Am facut in fiecare luna cate un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de alta parte, am purtat-o acolo unde eram obligat sa o fac, pentru ca eu sunt un respectuos al legii si mi-a iesit un herpes. Imi pare foarte rau ca va dau din casa, dar in momentul in care as pune masca s-ar produce o infectie si chiar nu am timp de infectii in acest moment", a sustinut atunci Stanoevici.

Tot atunci, Bogdan Stanoevici a spus ca este convis de faptul ca virusul a fost creat intr-un laborator.

"Acest virus a fost creat in laborator. Nu mai exista niciun fel de dubiu asupra acestei situatii. Exista brevetul inregistrat si la Paris si la New York. Acest virus, fiind creat in laborator, deci nefiind creat in natura, este extrem de periculos, pentru ca suporta foarte multe mutatii. Ne aflam deja la cea de-a noua mutatie a acestui virus. In momentul in care un virus are mai multe tulpini, cum e cazul acestui COVID-19, e evident ca nu exista un vaccin care sa poata sa acopere toate aceste mutatii", a afirmat Bogdan Stanoevici.

Bogdan Stanoevici avea 55 de ani si a fost director al Circului Globus (2007-2010), ministru pentru romanii de pretutindeni in Guvernul Victor Ponta, a candidat la alegerile prezidentiale din 2019, iar la alegerile parlamentare din acest an a candidat din partea PER in judetul Mures.

Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
#bogdan stanoevici, #Covid 19, #murit , #stiri Bogdan Stanoevici