30 de persoane dintr-o comuna din Galati, amendate cu cate 20.000 de lei, sambata noaptea - UPDATE

Duminica, 19 Aprilie 2020, ora 21:15 9140 citiri
Foto: Arhiva Ziare.com

Un numar de 30 de persoane din comuna galateana Munteni au fost amendate, sambata noaptea, cu cate 20.000 lei, dupa ce au provocat un scandal si un foc deschis prin arderea unor cauciucuri, se arata intr-o informare transmisa, duminica, de Inspectoratul de Politie Judetean Galati.

Potrivit sursei citate, politistii galateni s-au autosesizat si au mers imediat la fata locului, in comuna Munteni, din judetul Galati, de unde, in seara de 18 aprilie, in jurul orei 22,15, erau transmise "live" imagini pe o retea de socializare din care reiesea faptul ca mai multe persoane incalca dispozitiile legale impuse de starea de urgenta.

Aici, politistii au constatat ca, in mijlocul unei strazi, in jurul unor cauciucuri ce ardeau cu flacara deschisa, se afla un grup de persoane care se manifestau zgomotos si care, la vederea echipajelor de politie, au fugit in curtile locuintelor.

UPDATE 21:15 - Intai, politia a anuntat ca 20 de persoane au fost amendate, insa spre seara, dupa analizarea imaginilor postate pe Internet, au fost identificate alte 10 persoane, si acestea primind aceeasi sanctiune.

Incendiul a fost stins de un echipaj de pompieri solicitat la fata locului, nefiind inregistrate pagube materiale, iar politistii continua verificarile pentru identificarea si sanctionarea tuturor celor care au participat la aceasta adunare.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News