180 de romani sunt blocati de joi pe un aeroport din Belgia. Kovesi, printre pasageri

Vineri, 20 Decembrie 2019, ora 09:0414645 citiri
180 de romani sunt blocati de joi pe un aeroport din Belgia. Kovesi, printre pasageri
Foto: Arhiva Ziare.com

181 de romani sunt blocati de joi seara pe aeroportul din Liege, iar printre calatori se afla si Laura Codruta Kovesi, fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie.

Aeronava WizzAir trebuia sa plece joi din Belgia catre Cluj-Napoca, conform Digi24.

Pasagerii au fost anuntati la 2 noaptea ca a fost anulata cursa, cea noua fiind programata sa decoleze la 11:30.

Cursa a fost anulata din cauza cetii de la Cluj. Mai multe avioane care ar fi trebuit sa aterizeze la Cluj-Napoca au fost deviate, joi, la Sibiu, din cauza cetii.

Unul dintre calatori a povestit cum a aflat ca are intarziere:

"Am ajuns ieri (joi, n.r.) pe la vreo 2 amiaza la aeroportul din Charleroi. Am ajuns la poarta, unde am descoperit ca zborul nostru are intarziere. A tot avut intarziere pana cei de la aeroport au decis ca nu mai pot decola avioane dupa ora 11 seara.

Ne-au transferat pe toti la Liege, unde am petrecut vreo trei ore in sala de asteptare pana sa ne zica ca zborul nostru este anulat si ca vom avea altul azi dimineata de la 11.

La ora actuala inca nu stim ce o sa facem, daca o sa trebuiasca sa ne intoarcem la Charleroi sau daca o sa ne putem imbarca aici", a declarat pentru Mediafax David Mahalean, un pasager blocat si el pe aeroport.

Potrivit acestuia, WizzAir au trimis e-mailuri cu scuze dar si pasii care trebuie urmati pentru a obtine despagubiri.

"Cei de la Wizz ne-au trimis multe e-mailuri cu scuze si cum putem sa obtinem despagubire, dar am fi preferat sa ne anunte mai din timp despre starea zborului nostru. Aici la Liege initial au incercat sa ne scoata din aeroport, sa ne duca la hotel, dar oamenii au refuzat pentru ca nu doreau sa mai stea la cozi pentru a-si lua bagajele inapoi si apoi la altele pentru a le pune inapoi la cala maine dimineata, plus controalele", a mai explicat tanarul.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News