Un nou sezon… un nou stil adoptat? GLAMI.ro îți prezintă cele mai râvnite piese și cum să le combini

Advertorial
Joi, 15 Septembrie 2022, ora 17:55
3701 citiri
Un nou sezon… un nou stil adoptat? GLAMI.ro îți prezintă cele mai râvnite piese și cum să le combini
FOTO: glami.ro

Începutul noului sezon sau, altfel spus, „Back to School”, nu este cea mai încântătoare perioadă pentru unele persoane. Însă cum ar fi ca anul acesta să se transforme într-o oportunitate de îmbogățire a garderobei cu noi articole de modă cool?

Indiferent că ești părinte, student, elev sau, pur și simplu, te întorci la birou după vacanță, a sosit momentul să-ți arăți personalitatea plină de încredere și stil! Cea mai bună parte e că am adunat deja pentru tine toate articolele fashion de care ai nevoie!

Clasicii pantofi sport

Ești în căutarea unei noi perechi de pantofi sport? Începutul sezonului este ocazia ideală pentru această achiziție! Noile modele, dar și cele clasice, se numără printre alegeri. Nu uita de edițiile care nu se demodează niciodată, cum ar fi Nike Air Force și adidas Superstar.

Pot fi combinați cu aproape orice ținută pentru un aspect casual. Pentru cei care pun accent pe sustenabilitate, brandul Veja este o opțiune minunată! Pe toate le găsești pe GLAMI, o platformă europeană de descoperire a modei.

Jachete - pentru zilele cu temperaturi scăzute

Pentru diminețile și serile răcoroase din septembrie, ai nevoie de o jachetă. Denimul este o alegere clasică pentru fiecare vârstă. Doar găsește culoarea potrivită și pregătește-te să o integrezi cu ușurință în garderoba ta.

Gecile tip bomber, cu fermoar, până în talie și confecționate din țesături ușoare, sunt și ele o variantă bună anul acesta. Pentru o ținută de zi cu zi, poți purta o jachetă cu pantaloni chino, pantofi sport și un tricou simplu. Rezultatul? Ai obținut un look perfect pentru toamnă.

Nu în ultimul rând, gecile din piele, precum cele de pe GLAMI.ro, arată grozav atât în cazul bărbaților, cât și în cel al femeilor. Sunt disponibile în diverse culori și lungimi, ceea ce înseamnă că stilul tău va putea fi valorificat la maximum. Este recomandat să optezi pentru un articol calitativ, deoarece poate rezista ani de zile.

Rucsacurile merită purtate, chiar și în afara școlii

Este greu să-ți imaginezi începutul unui nou an școlar sau al unui nou sezon de sală fără un rucsac la modă. Unul dintre cele mai populare branduri ale momentului este cu siguranță Vans. În plus, nu poți da greș nici cu atemporalele variante de la Nike. Au multe buzunare practice, sunt confortabile și rezistente.

O altă alegere care se află în topul multor persoane, nu doar al studenților, este brandul Fjällräven. Rucsacurile produse de această companie vin în diferite culori, sunt sustenabile și au un design minimalist, dar ușor de recunoscut.

Există o mulțime de articole în tendințe, care necesită zero efort când vine vorba de integrarea în ținută și, în același timp, arată foarte bine. Fie că ești mama mândră a unui elev de clasa întâi, un student sau cineva care dorește să înceapă un nou capitol al vieții, vei găsi tot ce cauți pe GLAMI.

În plus, cu sprijinul tehnologiei, pe www.glami.ro vei putea vizualiza recomandări de modă din sute de magazine online, toate în același loc, în funcție de preferințele personale. Așadar, încearcă GLAMI Quiz și descoperă noi designeri, branduri și produse.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#stil, #sezon, #schimbare stil , #stiri life style