Despre sticla securizată pentru terase. Caracteristici si avantaje cu Sun Leader

Advertorial
Joi, 27 Ianuarie 2022, ora 16:55
7682 citiri
Despre sticla securizată pentru terase. Caracteristici si avantaje cu Sun Leader
sticla securizata pentru terase FOTO: pergole-retractabile.ro

Nelipsită din casele noastre, sticla este prezentă în variate forme, utile în special pentru a lăsa să pătrundă lumina în interior. Prezentă și pe terase, sticla are și mai multă folosință. Despre sticla securizată pentru terase, caracteristici și avantaje, aflați alături de Sun Leader.

De ce sticlă securizată pentru terase?

Se pare că sticla a fost descoperită pentru prima oară în Egiptul antic, deoarece au fost găsite dovezi și instrumente de fabricare ce datează de la 1400 î.e.n. Iar până pe la mijlocul secolului XX, sticla era extrem de fragilă și delicată, dar totul s-a schimbat odată cu descoperirea modalității de a transforma sticla simplă în sticlă securizată.

Omenirea a evoluat, iar sticla a luat forme diverse și odată cu progresul științei și tehnologiei, ne bucurăm astăzi de o sticlă rezistentă pe care o putem folosi pe post de geamuri, pereți și chiar acoperișuri din sticlă. Durabilitatea și proprietățile ei provin din procedeul de fabricație: sticla este încălzită în cuptoare speciale la aproximativ 700 de grade, apoi este brusc răcită.

Datorită modului în care este prelucrată, sticla securizată este de până la 10 ori mai rezistentă la spargere decât sticla normală. Dacă totuși se sparge în urma unui șoc puternic, sticla securizată se dispersează în bucățele mici și nu există riscul de a răni persoanele din jur.

În construcții, cel mai adesea o regăsim la terase și balcoane. Datorită faptului că rezistă la schimbări repetate și bruște de temperatură, sticla securizată pentru terase este ideală în orice anotimp. Atât pentru afaceri cum ar fi restaurante, cafenele, hoteluri cât și pentru acasă, recomandăm închideri terase cu sticlă securizată Sun Leader. Aceste sisteme de închidere a teraselor asigură un confort excelent în orice anotimp alături de accesoriile pentru umbrire necesare vara și sistemele de încălzire pentru anotimpul rece.

Sisteme de sticlă securizată de la Sun Leader

Sticla securizată Sun Leader este extrem de durabilă, transparentă sau cu nuanțe fumurii în funcție de dorințe și se curăță extrem de ușor. O terasă închisă cu sticlă este elegantă, modernă și reprezintă locul ideal de relaxare deoarece permite pătrunderea luminii naturale din toate unghiurile.

Atunci când alegi sticlă securizată pentru terase, nu trebuie să te gândești că terasa ta va arăta ca un acvariu. Soluțiile pe care ți le oferim sunt extrem de versatile și practice. Așadar, pentru a închide pereții laterali, poți opta pentru sisteme automatizate, electrice, care îți permit să aerisești rapid și eficient terasa din aplicația mobilă sau telecomandă.

În funcție de ceea ce îți dorești, un perete din sticlă poate să se ridice sau să coboare. Aceste sisteme sunt construite din mai multe foi de sticlă, iar foaia fixă poate rămâne jos sau sus. De asemenea, există și sisteme de sticlă pentru terase care glisează manual și pereți ficși. Le poți îmbina astfel încât să se potrivească perfect cu ceea ce vei face pe terasă.

Avem o mulțime de idei și experiență în realizarea de proiecte de închideri terase cu sticlă. Poți să te inspiri din proiectele noastre comerciale sau rezidențiale pentru terasa ta, sau ne poți contacta și venim noi cu idei în funcție de ce îți dorești.

Totul va fi măsurat și stabilit împreună cu un inginer cu experiență din echipa Sun Leader și sistemele de închidere sau acoperișul retractabil, le vom realiza pe comandă, special pentru terasa ta.

O terasă cu pereți din sticlă securizată este un refugiu excelent după o zi de muncă, un loc în care poți să iei masa, să îți bei cafeaua, să citești sau să lucrezi de acasă.

Starea ta de sănătate va fi infinit mai bună dacă te expui la soare și lumină în fiecare zi, nu numai vara. Colaborează cu Sun Leader pentru a-ți amenaja terasa cu sticlă și te vei bucura de calitate, durabilitate și o terasă, unică, personalizată așa cum ți-ai dorit mereu!

Prețul piperat al unei chirii într-un apartament ”de lux” cu terasa năpădită de buruieni. Ofertă ”à la Cluj”
Prețul piperat al unei chirii într-un apartament ”de lux” cu terasa năpădită de buruieni. Ofertă ”à la Cluj”
Un apartament din Cluj, scos la închiriat în categoria ”lux”, este promovat de proprietari în ciuda unor aspecte ce denotă neglijență crasă. O agenție a postat un anunț cu un...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#sticla securizata, #terasa, #amenajare terasa , #proiecte constructii