Cum să ai o terasă aerisită. Pereți din sticlă glisantă, culisantă sau ghilotină by Sun Leader

Advertorial
Miercuri, 22 Decembrie 2021, ora 22:52
5196 citiri
Cum să ai o terasă aerisită. Pereți din sticlă glisantă, culisantă sau ghilotină by Sun Leader

Terasa este locul în care te relaxezi și la care visezi în anotimpul rece...dar ce-ar fi să ai o terasă unde să îți petreci timpul chiar și iarna? O terasă aerisită, dar în același timp călduroasă și perfect adaptată condițiilor meteo din România.

Odată cu pandemia, locurile în care poți evada din cotidian să îți reîncarci bateriile au scăzut considerabil. În plus, dacă lucrezi de acasă, te simți chiar mai limitat. Aceiași patru pereți, lumină insuficientă și sarcini repetitive care te epuizează și îți reduc starea de bine.

Soluția pentru a-ți face viața mai plăcută acasă este chiar la Sun Leader - specialiști în acoperire și închideri terase.

Cum să ai o terasă aerisită cu Sun Leader?

Poate nu este o idee nouă pentru tine și ai mai căutat în trecut soluții și oferte pentru sticlă securizată pentru a-ți amenaja terasa la un preț avantajos. Fiecare propunere depinde foarte mult de calitatea sticlei și mai ales de sistemele folosite.

Dacă îți dorești calitate și confort, investește inteligent în sisteme automatizate, electrice, sau manuale. Le poți configura în funcție de buget și preferințe, sau în funcție de recomandările specialiștilor.

Cu Sun Leader nu rămâi în pană de idei. Sistemele de sticlă glisantă pentru terase sunt realizate pe comandă, în funcție de măsurătorile unui inginer cu experiență care se va ocupa în detaliu de proiectul tău.

Mai multă lumină naturală, protecție împotriva ploii, vântului, arșiței sau zăpezii, priveliște numai bună de admirat – toate sunt posibile când ai o terasă cu orizonturile larg deschise.

Sistemele din sticlă glisantă pentru terase pe care le găsești la Sun Leader sunt foarte practice, elegante și rezistente.

Despre pereții de sticlă glissanți, închideri ghilotină sau culisante

Sistemele de sticlă sunt foarte apreciate atât la terasele rezidențiale, cât și la terasele comerciale. În ambele cazuri oferă delimitarea spațiului la nevoie, aerisirea, protejarea celor care stau pe terasă, se încadrează în orice stil arhitectural și sunt deosebit de apreciate pentru eleganța și ușurința cu care se folosesc.

Restaurante, hoteluri, cafenele, săli de evenimente au avut mult de suferit din cauza pandemiei. Doar vara, atunci când nu plouă își mai amintesc de vremurile bune...

Dacă îți închizi terasa cu soluțiile inteligente de la Sun Leader, aerisirea va fi asigurată și suficientă pentru a fi toată lumea protejată, spațiul tău va fi mult mai mare pentru a putea primi clienții chiar și dacă e necesar să restrângi numărul de locuri și vei putea face delimitări cu ajutorul închiderilor din sticlă.

Fie că alegi sisteme electrice sau manuale, integral mobile sau doar parțial, închiderile din sticlă sunt rezistente în timp, nu permit formarea efectului de seră și aduc terasei tale acel ceva.

Iarna, asigură o temperatură plăcută alături de sistemele de încălzire și îți oferă posibilitatea să te bucuri de lumină și soare, atât de puțin prezente în sezonul rece.

Contactează cu încredere echipa Sun Leader și solicită o ofertă de preț pentru închideri terase, pentru acoperișuri retractabile, sisteme de umbrire și tot ce mai ai nevoie pentru terasa ta.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#sticla glisanta, #terasa culisanta, #sun leader , #stiri life style