Vaduva lui Steve Jobs a vorbit pentru prima data despre moartea sotului

Autor:Ana Ilie
Duminica, 14 Aprilie 2013, ora 13:243004 citiri
Vaduva lui Steve Jobs a vorbit pentru prima data despre moartea sotului

Vaduva lui Steve Jobs a vorbit pentru prima data despre moartea sotului sau si mostenirea acestuia, care o inspira sa isi materializeze pasiunile.

Laurene Powell Jobs a relatat despre felul in care faimosul sau sot Steve a lasat o mostenire personala, privata, despre care se simte abia acum dispusa sa vorbeasca, scrie Daily Mail.

"In mostenirea publica sunt produsele pe care le-a creat, la care a tinut atat de mult si care ne-au schimbat viata tuturor - felul in care functionam si comunicam", a explicat aceasta intr-un interviu pentru NBC.

"El a vrut sa creeze unelte care sa le permita oamenilor sa munceasca la cel mai inalt nivel si cred ca a reusit asta. Asa ca mostenirea asta este frumoasa pentru mine", a continuat doamna Jobs.

Laurene Powell Jobs, care continua traditia sotului sau, de a trai o viata retrasa, a fost de acord sa dea acest interviu pentru ca lucreaza impreuna cu un producator de documentare pentru a promova reforma imigratiei. A pus conditia de a nu vorbi despre moartea sotului sau, insa l-a omagiat totusi pe acesta. "Mostenirea lui lasata mie si copiilor este una de sot si tata, si ii simtim dorul in fiecare zi".

Vaduva lui Jobs a povestit si ca nenumaratele produse Apple la nasterea carora a contribuit Steve Jobs servesc drept aducere aminte.

"Faptul ca munca lui ne inconjoara este de fapt o amintire foarte frumoasa si gasesc ca este emotionant si ma inspira sa ma asigur ca voi continua sa fac ceea ce ma pasioneaza si sper ca si copiii mei sa simta la fel", a spus aceasta.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii