Steve Jobs a fost inmormantat

Sambata, 08 Octombrie 2011, ora 11:062512 citiri
Steve Jobs a fost inmormantat

Steve Jobs a fost inmormantat, vineri, in cadrul unei ceremonii private.

Cofondatorul gigantului Apple a fost condus pe ultimul drum doar de cateva persoane apropiate, departe de ochii presei si ai fanilor, conform unei surse din anturajul sau citate de Wall Street Journal.

Inmormantarea este caracterizata drept o mica reuniune privata. Sursa nu a spus unde sau cand a avut loc evenimentul, invocand respectul pentru viata privata a familiei Jobs.

Inmormantarea are loc la doua zile dupa ce Steve Jobs a murit de cancer.

Compania Apple a comunicat anterior ca nu vor exista ceremonii publice legate de inmormantarea lui Jobs.

Intr-o scrisoare catre angajatii Apple, directorul executiv Tim Cook a declarat ca firma "pregateste o celebrare a vietii extraordinare a lui Steve", care va avea loc in curand.

Moartea lui Jobs a declansat o avalansa de mesaje triste pe retelele de socializare. Oamenii si-au exprimat durerea si in alte moduri care amintesc de fostul sef Apple: in New York, oamenii au lasat mere rosii (simbolul companiei) langa magazinul Apple, iar la Hong Kong un alt tanar a depus in fata magazinului Apple o floarea-soarelui, simbolul aplicatiei pentru vizionat fotografii de la iPhone.

La Hong Kong, un logo creat de un student la design in memoria lui Steve Jobs a devenit un adevarat hit pe Internet - imaginea reprezinta marul Apple, pe care este suprapus profilul fondatorului companiei.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News