Reactii la moartea lui Steve Jobs - vezi ce personalitati au trimis condoleante

Autor: Ana Ilie
Joi, 06 Octombrie 2011, ora 10:57
3369 citiri
Reactii la moartea lui Steve Jobs - vezi ce personalitati au trimis condoleante

Moartea lui Steve Jobs, co-fondator Apple si fost director al companiei, a generat reactii in intreaga lume, personalitati politice, oamenii obisnuiti, dar mai ales antreprenorii din domeniul tehnologiei informatiei, facandu-si publice durerea fata de trecerea in nefiinta a acestuia si aprecierea fata de cariera lui.

Presedintele american, Barack Obama, a fost unul dintre cei care i-au plans moartea, subliniind ca Jobs a fost un vizionar si un mare inventator american. "Steve a fost unul dintre cei mai mari inovatori americani - suficient de curajos pentru a gandi diferit, suficient de indraznet pentru a crede ca poate schimba lumea si suficient de talentat pentru a o face", a afirmat Obama, citat de Reuters.

Steve Jobs a murit

Bill Gates, co-fondator al companiei Microsoft, i-a adus un omagiu lui Steve Jobs, afirmand ca impactul profund al acestuia va fi simtit de multe generatii viitoare.

"Steve si cu mine ne-am intalnit prima data in urma cu mai bine de 30 de ani si am fost colegi, rivali si prieteni pentru mai mult de jumatate din vietile noastre. Lumea rar vede pe cineva care sa aiba un impact profund asa cum l-a avut Steve. Rezultatele acestui impact vor fi resimtite de mai multe generatii care vor veni. Pentru aceia dintre noi care au avut norocul sa lucreze cu el, a fost o onoare", a spus Gates.

10 produse importante "nasite" de Steve Jobs

Rupert Murdoch, CEO al News Corp, si-a exprimat regretul ca lumea a pierdut unul din cei mai influenti ganditori, creatori si antreprenori din intreaga sa istorie. "Pur si simplu, Steve Jobs a fost cel mai influent CEO al generatiei sale. Desi sunt profund mahnit de trecerea sa in nefiinta, imi amintesc impactul uluitor pe care l-a avut in revolutionarea felului in care oamenii consuma media si divertismentul", a spus Murdoch.

La randul sau, Mark Zuckerberg, fondator si CEO al retelei de socializare Facebook, i-a multumit lui Steve Jobs. "Steve, iti multumesc ca mi-ai fost mentor si prieten. Multumesc ca ai aratat lumii ca ceea ce construiesti poate schimba lumea. O sa-mi fie dor de tine".

Mitt Romney, unul dintre republicanii care isi doresc nominalizarea la prezidentialele din SUA, a scris pe Twitter: "Steve Jobs este o inspiratie pentru antreprenorii americani. II vom simti lipsa".

La randul sau, Arnold Schwarzenegger, fost guvernator al Californiei, s-a folosit tot de reteaua de micro-blogging pentru a spune ca "Steve a trait in fiecare zi a vietii lui visul californian si a schimbat lumea si ne-a inspirat pe toti".

Mark Cuban, un simplu, antreprenor, a sintetizat pe Twitter: "Epoca PC este oficial incheiata".

Michael Dell, CEO al Dell Inc., a spus ca "lumea a pierdut astazi un lider vizionar, industria tehnologiei a pierdut o legenda, iar eu am pierdut un prieten si un coleg fondator. Mostenirea lui Steve Jobs va dainui generatii intregi".

Priveghi pentru Steve Jobs in Dolores Park in San Francisco (Video)

Directorul executiv al unei alte companii majore, Larry Page, CEO al Google, a scris, pe Google+: "A fost un om mare cu realizari incredibile si o inteligenta extraordinara. A parut intotdeauna capabil sa spuna in cateva cuvinte ceea ce ar fi trebuit sa gandesti, inca dinainte sa-ti treaca prin cap gandul acesta. Se concentra pe experienta utilizatorilor si inainte de orice a fost o inspiratie pentru mine".

Povestea mostenitoarei secrete a lui Steve Jobs

Nici vocile mari din presa americana nu au tacut. Arthur Sulzberger, presedinte al New York Times Co, a apreciat ca "Steve Jobs a fost un vizionar si un mare prieten al New York Times. El a impins limitele felului in care producatorii de stiri si informatie interactioneaza cu utilizatorii. Sunt printre cei multi care ii regreta trecerea in nefiinta".

Lectii despre succes in afaceri de la Steve Jobs

La randul sau, Spike Lee, producator, regizor si actor, a scris pe Twitter:

"VIZIONARII sunt mereu numitit NEBUNI la inceput. Un VIZIONAR vede lucruri pe care toata lumea le califica drept IMPOSIBILE, vede o lume pe care oamenii obisnuiti nu o pot vedea-MAC, IPOD, IPAD, IPHONE, ITUNES si PIXAR. Nu am decat dragoste pentru Jobs si Apple, intotdeauna au aratat fata de mine si filmele mele D-R-A-G-O-S-T-E. Pace si binecuvantare familiei sale".

Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
Nicușor Dan, la depunerea candidaturii pentru Capitală: Va fi o luptă între oameni care doresc o justiție corectă și clanuri care sug de la bugetul statului
Nicușor Dan, la depunerea candidaturii pentru Capitală: Va fi o luptă între oameni care doresc o justiție corectă și clanuri care sug de la bugetul statului
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei și a listei Drepte Unite pentru alegerile locale din Bucureşti că în această...
#Steve Jobs, #Steve Jobs a murit, #steve jobs reactii, #steve jobs moarte , #murit