Povestea mostenitoarei secrete a lui Steve Jobs

Joi, 06 Octombrie 2011, ora 14:55
10247 citiri
Povestea mostenitoarei secrete a lui Steve Jobs
Foto: lisabrennanjobs.net

Steve Jobs are oficial trei copii cu sotia sa Laurene Powell, insa in tinerete el a mai avut o relatie din care a rezultat Lisa Brennan-Jobs, o fiica pe care acesta a renegat-o initial, dar a recunoscut-o mai tarziu.

In 1978, anul in care Steve a inceput sa lucreze la computerul LISA, care avea sa redefineasca lumea calculatoarelor personale, prietena lui de atunci, Chris-Ann Brennan, nastea o fetita, pe care a botezat-o Lisa.

Steve Jobs nu isi dorea un copil si sustinea ca numele calculatorului LISA nu are legatura cu copilul. El spunea ca LISA vine de la "Local Integrated Software Architecture".

Jobs chiar a jurat ca este steril si infertil, asadar nu avea cum sa faca un copil. Chris-Ann Brennan si Lisa au trait multi ani din ajutor social, scrie International Business Times. Ulterior, insa, Jobs a recunoscut-o pe Lisa ca fiind fiica sa legitima.

La inceputul anilor '80, Steve a fost iubitul cantaretei Joan Baez. La un moment dat, chiar s-a pus problema unei casatorii, dar el a considerat ca diferenta de varsta era prea mare. Joan Baez vorbeste despre Steve Jobs, in autobiografia ei, ca fiind "o voce cu care merita sa canti".

Adio, Steve Jobs! Viata parintelui Apple in citate, inventii, momente

Pe 18 martie 1991, Laurene Powell, iubita de atunci a lui Steve, a ramas insarcinata. In loc sa organizeze o ceremonie opulenta, Jobs s-a casatorit cu aleasa lui la Yosemite National Park, situat la o distanta de patru ore cu masina de casa lui din Woodside.

Cei doi au fost casatoriti de calugarul budist Chino Kobin, care ii era prieten de mult timp. Sase luni mai tarziu, Laurene a dat nastere primului lor copil, Reed Paul Jobs. Au urmat fiicele Erin, in august 1995, si Evem in anul 1998.

Prima fiica a lui Jobs, Lisa Brennan Jobs (32 ani), este in prezent scriitoare si locuieste in New York. Ea a scris la un moment dat pe blog ca Steve Jobs s-a interesat de ea abia cand era adolescenta. Tatal sau a trimis-o la Harvard unde si-a descoperit pasiunea pentru scris. Ea a mai scris ca in ultimii ani a avut o relatie apropiata cu tatal sau, asadar este posibil ca acesta sa ii fi lasat o parte din avere.

10 produse importante "nasite" de Steve Jobs

Steve Jobs a decedat, joi, la varsta de 56 de ani. Averea sa este estimata la 7 miliarde de dolari de revista Forbes.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#steve jobs fiica secreta, #Lisa Brennan Jobs , #murit