Moartea lui Steve Jobs a reinventat logo-ul Apple

Vineri, 07 Octombrie 2011, ora 19:352980 citiri
Moartea lui Steve Jobs a reinventat logo-ul Apple
Foto: Arhiva

Un student chinez a devenit celebru la scurt timp dupa moartea vizionarului Steve Jobs, "reinventand" sigla Apple, in memoria lui Steve Jobs.

Tanarul de 19 ani a adus un ultim omagiu unic parintelui Apple, reusind sa includa chipul lui Steve Jobs in logo-ul companiei Apple, relateaza Hindustan Times.

Jonathan Mak a inlocuit muscatura din marul IT cu profilul lui Steve Jobs. Ideea minimalista, dar un un impact extrem de puternic, i-a venit studentului atunci cand Jobs a demisionat, in august, de la conducerea companiei.

Reinventarea logo-ului Apple i-au adus studentului mai multe oferte de locuri de munca.

"Este ireal. Sunt onorat de atentia care imi este acum acordata, insa trebuie sa-mi termin studiile inainte de a ma angaja. Sunt destul de ocupat zilele acestea tocmai pentru ca incerc sa termin un proiect la scoala", a raspuns Jonathan Mak.

Baiatul a subliniat ca a vrut sa fie student la design tocmai datorita inventatorului Steve Jobs, care era un "minimalist".

"Era un artist minimalist, asta imi doresc si eu sa fac, respectiv sa folosesc elemente putine, insa care sa aiba un mesaj puternic. Steve Jobs credea foarte mult in ideile sale si continua sa creada in ele, chiar daca era criticat. Era un om curajos", a adaugat adolescentul chinez.

Steve Jobs a pierdut batalia impotriva cancerului la pancreas. Cofondatorul Apple a murit la varsta de 56 de ani, pregatit pentru "cea mai mare inventie a vietii" - moartea, dupa cum chiar el insusi spunea.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News