Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cele mai mari rivalitati din istoria Apple

Marti, 25 Septembrie 2012, ora 17:52
3309 citiri
Cele mai mari rivalitati din istoria Apple

Apple a ajuns pe una dintre pozitiile de top in industria IT fara sa-si faca prea multi prieteni. Compania a avut numeroase rivalitati istorice, mai ales in perioadele in care a fost condusa de Steve Jobs, care fac noul conflict Samsung vs. Apple sa para o cearta de copii. Iata cele mai mari rivalitati din istoria Apple.

Dupa ce Apple a obtinut daune de 1 miliard dolari din partea Samsung, compania americana mai vrea 700 de milioane dolari. Conflictul dintre Apple si Samsung, bazat pe patentele tehnologice este insa recent, iar Apple are alte rivalitati mult mai vechi, care s-au derulat de-a lungul istoriei companiei. Procesele dintre Samsung si Apple ar putea continua chiar daca cele doua companii colaboreaza, deoarece multe dintre rivalitatile istorice Apple au pornit cu o colaborare.

1. Apple vs Microsoft

Bill Gates si Steve Jobs si-au inceput relatia ca perteneri de afaceri: computerul Apple II a inclus software produs de Microsoft. Prima versiune de Windows a inclus elemente grafice create de Apple, dar la mijlocul anilor 80 cele doua companii au devenit concurente, iar relatiile bune au disparut.

Citeste mai multe despre Cele mai mari rivalitati din istoria Apple pe Hit.ro.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#Steve Jobs Apple, #Apple vs microsoft, #Apple iPad , #Apple
Comentarii
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
Tare articol, bine documentat, stiri originale. Mai aveti si alta