Care este dorinta fiului lui Steve Jobs (Video)

Joi, 29 Decembrie 2011, ora 21:41
2914 citiri
Care este dorinta fiului lui Steve Jobs (Video)
applegazette.com

Reed Jobs, fiul lui Steve Jobs, a spus ca-si doreste sa gaseasca un leac pentru cancer.

Afirmatia fiului fondatorului Apple a fost facuta in cadrul unui concurs televizat. Reed Jobs pare sa se fi inspirat din lupta tatalui sau cu cancerul, tanarul spunand ca vrea sa devina un medic oncolog, conform Daily Mail.

Reed Jobs a participat la concursul Quiz Kids, o emisiune cu public, din San Francisco, anul trecut, cand era licean. El a folosit numele Reed Powell, al mamei sale, pentru a nu iesi in evidenta.

Tanarul a atras rapid atentia tuturor, insa, nu datorita numelui tatalui sau, cat pentru nivelul sau impresionant de cunostinte.

Parintii sai urmareau din public emsiunea, cu mandrie, potrivit biografului lui Steve Jobs, Walter Isaacson. Desi fondatorul Apple a incercat sa nu fie recunoscut, el a putut fi identificat cu usurinta, datorita bluzei pe care obisnuia sa o poarte.

In varsta de 20 de ani, fiul lui Steve Jobs este student la Stanford si a aratat, la acea emisiune, cum l-a afectat boala tatalui sau. El a spus ca, la scoala, incearca sa gaseasca un leac pentru cancerul de colon.

El a adaugat ca spera sa aiba o cariera ca medic oncolog, ceea ce i-ar permite sa salveze viata altor oameni loviti de boala care l-a ucis pe tatal sau la varsta de 56 de ani, pe 5 octombrie 2011, dupa o lupta de opt ani cu cancerul pancreatic.

Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile, prin introducerea unei caracteristici îmbunătățite de „partajare audio”....
Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple a lansat oficial trei aplicații dedicate pentru utilizatorii de Windows: Apple Music, Apple TV și Apple Devices. Actualizarea face parte din eforturilor companiei de a se distanța de...
#Reed Jobs, #fiu Steve Jobs, #Reed Jobs fiu Steve Jobs, #fiu Steve Jobs inteligent , #murit