Adevaratul tata al lui Steve Jobs n-a mai primit telefonul pe care l-a asteptat o viata

Autor: Ana Ilie
Joi, 06 Octombrie 2011, ora 16:47
8160 citiri
Adevaratul tata al lui Steve Jobs n-a mai primit telefonul pe care l-a asteptat o viata

Adevaratul tata al lui Steve Jobs, care l-a dat pe acesta spre adoptie, spera ca fiul sau il va suna intr-o buna zi. Timpul nu a mai avut rabdare si Steve Jobs a murit, asa ca dorinta lui Abdulfattah John Jandali nu s-a mai implinit.

Abdulfattah John Jandali i-a scris cateva mailuri lui Steve, incercand sa ia legatura cu fiul pe care l-a abandonat la nastere, insa Jobs nu i-a raspuns niciodata, si nici n-a pus mana pe telefon sa-l sune, asa cum si-a dorit acesta, scrie ABC News.

Jandali este acum vicepresedinte al Boomtown Hotel Casino in Reno, Nevada. Imigrant sirian, a venit in SUA din Homs si a facut un copil cu Joanne Schieble (ulterior Simpson), studenta americana de origine germana. Micutul Steve a fost dat spre adoptie, iar parintii sai biologici s-au despartit - Joanne s-a recasatorit, dand nastere Monei Simpson, sora lui Jobs.

Steve Jobs a murit

Jandali a declarat, acum ceva timp, ca nu a aflat decat in urma cu cativa ani ca bebelusul pe care l-a dat spre adoptie a devenit directorul Apple. El a mai spus ca daca ar fi avut de ales ar fi pastrat copilul, insa tatal sotiei sale nu a putut accepta relatia acesteia cu un imigrant sirian.

10 produse importante "nasite" de Steve Jobs

Jandali, care are 80 de ani, a mai spus atunci ca si-ar dori sa bea o ceasca de cafea cu fiul sau inainte sa fie prea tarziu. Desi "poate parea ciudat, dar nu sunt pregatit, chiar daca unul dintre noi ar fi pe patul de moarte, sa ridic telefonul si sa-l sun".

Reactii la Moartea lui Steve Jobs - vezi ce personalitati au trimis condoleante

Desi a fost unul dintre cei mai faimosi CEO din lume, Jobs a reusit sa pastreze secreta mare parte din viata sa privata.

Adio, Steve Jobs! Viata parintelui Apple in citate, inventii, momente

Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat vineri, 26 aprilie la Buzău, candidaţii pentru alegerile locale, vicepreşedintele USR Dan Barna formulând cu acest prilej o serie de critici la adresa...
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Generală a Capitalei, reafirmă că nu are nicio vină în scandalul azilurilor, care a devenit anchetă penală. „Nu am de ce să plătesc eu...
#Steve Jobs deces, #steve jobs moarte, #Steve Jobs mort, #Steve Jobs cancer, #Steve Jobs cancer pancreas, #Steve Jobs tata , #murit