Stelian Ion, despre numirea lui Grindeanu în guvernul Ciucă: „E un coșmar ce se întâmplă, pare că dăm timpul înapoi”

Marti, 23 Noiembrie 2021, ora 19:19 2162 citiri
Stelian Ion, fost ministru al Justitiei FOTO Facebook/ Stelian Ion

Fostul ministru USR al Justiției, Stelian Ion, a declarat că noul cabinet condus de Nicolae Ciucă și în care fostul premier și autor al celebrei OUG 13, Sorin Grindeanu va fi vice-premier - reprezintă „un coșmar”. „Cei care dădeau OUG 13 acum câțiva ani de zile acum vor fi membri în Guvernul Românei, sunt la conducerea Parlamentului”, a spus fostul ministru marți, 23 noiembrie.

„E un coșmar ce se întâmplă, pare că dăm timpul înapoi. Tot ce s-a întâmplat în ultimii ani se șterge cu buretele. Tot efortul societății civile de a pune România pe o direcție corectă pare că se spulberă după bunul plac al președintelui Iohannis și al acoliților săi.

Cei care dădeau OUG 13 acum câțiva ani de zile acum vor fi membri în Guvernul Românei, sunt la conducerea Parlamentului.

Pericolul foarte mare este acela al blazării și al faptului că oamenii sunt atât de dezamăgiți încât unii fie vor să-și facă bagajele și să plece, alții se gândesc că pur și simplu nu mai are rost să lupte. Există pericolul acesta al depunerii armelor, iar acest lucru nu ar trebui să se întâmple.

Trebuie să rămânem pe poziții, trebuie să fim și mai vigilenți decât am fost, pentru că acum avem de-a face cu un Guvern al marii prăduieli.

Nu sunt foarte mulți care să ne apere, trebuie să ne apărăm singuri și democrația, și valorile, și bugetul”, a declarat Stelian Ion pentru Epoch Times.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News