Stelian Ion, concluzia anului 2021: „Klaus Iohannis a ucis speranța a milioane de români”

Vineri, 31 Decembrie 2021, ora 16:32
4506 citiri
Stelian Ion, concluzia anului 2021: „Klaus Iohannis a ucis speranța a milioane de români”
Stelian Ion a publicat pe Facebook, la final de an, un mesaj acid pentru Klaus Iohannis. FOTO: Facebook / Stelian Ion

Deputatul USR Stelian Ion, fost ministru al Justiției, scrie pe Facebook la sfârșit de an o postare acidă la adresa președintelui Klaus Iohannis, pe care îl consideră un „cal troian”, deoarece „a întors armele împotriva celor care l-au susținut” – cu referire la poziția șefului statului în scandalul revenirii PSD la guvernare, alături de PNL.

Stelian Ion a publicat pe pagina lui de Facebook un masaj în care spune că președintele Klaus Iohannis este un „trădător”.

„Anul Marii Trădări se încheie azi. Klaus Iohannis a reușit să intre în istorie, dar nu ca lider reformator, ci în rândul marilor trădători ai țării. Rar găsești în istoria României un personaj care să-și fi trădat atât de cinic susținătorii și principiile pe care le-a promovat prin discursul său. 6,5 milioane de români și-au pus speranțele în el. Am rezistat în acești ani cum am putut: la locul de muncă, în comisiile lui Iordache, în stradă, protestând cu mic cu mare luni în șir, luând gaze si bastoane de la jandarmi, transmițând semnale de alarmă forurilor internaționale. Cei mai mulți am trecut peste lipsa lui de consistență, specifică politicianului-plantă, consolându-ne cu ideea că măcar ține linia corectă, antipesedistă, reformatoare, projustiție”, scrie Stelian Ion.

Ce spune Stelian Ion că ar fi obținut pesediștii de la Iohannis

Deputatul USR, „debarcat” din fruntea Ministerului Justiției de liderul PNL Florin Cîțu după ce a refuzat să semneze Planul Național De Redresare Și Reziliență (PNRR), spune că președintele Klaus Iohannis „a omorât speranța a milioane de români”.

„Ne-am înșelat. Personajul nu este decât un cal troian care, la momentul potrivit, a întors armele împotriva celor care l-au susținut, oferind PSD ceva mult mai valoros decât orice amnistie: medalia de partid frecventabil. Care a fost motivația lui nici nu mai contează. A făcut-o, și prin asta a omorât speranța a milioane de români care își doreau o țară mai curată, cu politicieni corecți, care nu-și mai bat joc de viitorul copiilor lor. Da, un sigur om, camarila sa și câțiva epoleți strâmbi au deturnat votul românilor de acum un an, hrănind astfel și disperarea celor care au căzut ușor în plasa falsului naționalism, care nu are nicio legătură cu patriotismul autentic, un naționalism de tip pesedist, cu discurs retrograd, antijustiție și antieuropean”, spune Stelian Ion.

Deputatul USR încearcă să încheie mesajul într-o notă optimistă:

„Anul 2022 va trebui să fie anul în care forțele reformatoare din societate să își unească forțele și să înceapă construcția prin care să fie reparate oalele sparte de PSD si PNL, ducând țara într-o noua etapă, modernizatoare. Nu, nu este totul pierdut, abia s-a ales grâul de neghină. Fruntea sus, oameni buni! Lucrurile nu vor rămâne asa! La multi ani, sănătoși!”.

Primele imagini cu Klaus Iohannis în Coreea de Sud. Șeful statului a mers în zona demilitarizată, alături de soție FOTO
Primele imagini cu Klaus Iohannis în Coreea de Sud. Șeful statului a mers în zona demilitarizată, alături de soție FOTO
Preşedintele Klaus Iohannis şi-a început luni, 22 aprilie, vizita oficială în Coreea de Sud. Şeful statului a depus o coroană de flori, împreună cu soția sa, la Cimitirul Naţional din...
Klaus Iohannis, pe lista scurtă a posibililor înlocuitori ai Ursulei von de Leyen pentru candidatura la șefia Comisiei Europene, într-o analiză Euronews Italia
Klaus Iohannis, pe lista scurtă a posibililor înlocuitori ai Ursulei von de Leyen pentru candidatura la șefia Comisiei Europene, într-o analiză Euronews Italia
Klaus Iohannis a fost inclus pe lista posibililor înlocuitori ai Ursulei von der Leyen la șefia Comisiei Europene, într-o analiză a Euronews Italia, citată de Rador Radio România, în...
#Stelian Ion deputat USR, #Klaus Iohannis, #Guvern PNL PSD , #Stiri Stelian Ion