Un fotbalist de legenda il refuza pe Piturca: Nu facem circ la Steaua

Joi, 19 Ianuarie 2017, ora 11:08
11652 citiri
Un fotbalist de legenda il refuza pe Piturca: Nu facem circ la Steaua
Foto: Hepta.ro

Unul dintre cei mai mari jucatori din istoria fotbalului romanesc l-a refuzat pe Victor Piturca dupa invitatia publica pe care acesta i-a adresat-o.

Intr-o declaratie acordata Ziare.com, Miodrag Belodedici a anuntat ca nu este interesat sa joace pentru Steaua Armatei in Liga a 5-a, asa cum Piturca a propus.

Belodedici a mentionat ca nu vrea sa revina pe teren la varsta de 53 de ani deoarece la Steaua Armatei ar trebui sa evolueze jucatori tineri.

"Eu am 53 de ani! 53 de ani, unde sa revin? Joc fotbal in sala, pe teren mic, acolo sunt cel mai tare si cel mai bun. Ca sa joc la Steaua trebuie sa ma pregatesc doua saptamani la Forban. Vai de capul meu! Eu mai joc fotbal lunea cu Tudorel Stoica, dar pe teren mai redus. Dar unde sa mai joc la Steaua? Acum 3 ani am jucat barajul la Liga a 4-a si abia-abia. La liga a cincea sunt tineri care mai alearga. Eu cand o iau la fuga nu mai am ESP... Scartaie genunchii si gleznele. La liga a cincea trebuie sa alergi, nu sa stai si sa te gandesti.

Am jucat in liga a patra si-mi striga galeria 'Belo, Belo, ce bine stai in teren la varsta ta!' Apoi am stat sa ma intreb ce vor sa zica. Si ei ziceau ca stau bine pe teren, dar sa mai si alerg... Nu se pune problema sa mai joc la Steaua, ce dracului sa mai jucam. Sunt copii care o sa vina sa joace, nu mai intram noi, nu facem circ la Steaua. Noi jucam pe teren redus", a afirmat Belodedici pentru Ziare.com.

Reactia lui Belodedici vine dupa ce Victor Piturca a afirmat, miercuri seara, ca va reveni sa joace in Liga a 5-a pentru Steaua Armatei, alaturi de Tudorel Stoica si Miodrag Belodedici.

Noua echipa a Armatei va incepe activitatea in vara si il are director tehnic pe Marius Lacatus.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Miodrag Belodedici Steaua, #oferta Belodedici Steaua , #stiri Steaua