Suma uriasa economisita de Becali dupa concedierile de la Steaua

Marti, 24 Mai 2016, ora 08:503580 citiri
Suma uriasa economisita de Becali dupa concedierile de la Steaua
Foto: Facebook/ FC Steaua Bucuresti

Gigi Becali economiseste o suma uriasa dupa concedierile in masa de la Steaua.

De la finalul sezonului si pana in prezent nu mai putin de cinci jucatori - Ciprian Marica, Gregory Tade, Cornel Rapa, Gabi Iancu si Paul Parvulescu - au acceptat rezilierea contractelor.

Ii vor urma Sony Alcenat si Thaer Bawab, carora li s-a propus deja acelasi lucru.

Alti trei stelisti, Kharja, Gebhart si Breeveld raman liberi de contract si nu vor primi propuneri de prelungire a intelegerilor scadente in luna iunie.

In plus, Paul Papp a acceptat deja injumatatirea salariului, iar Alexandru Bourceanu are sanse mari sa pateasca acelasi lucru.

Aceasta politica de reducere drastica a cheltuielilor va face ca Steaua sa economiseasca cel putin 100 de mii de euro in fiecare luna, potrivit ProSport, fondul de salarii fiind redus cu minim 25%.

In acelasi timp, stelistii nu se grabesc sa le gaseasca inlocuitori jucatorilor plecati, asta desi lotul este unul foarte "subtire" cu numai doua luni ramase pana la debutul in preliminariile Champions League.

Gigi Becali a anuntat mai multe tinte pe piata transferurilor, Marin si Tanase de la Viitorul, Ivan de la Craiova si Achim si Taru de la Voluntari, insa pana acum niciunul nu a confirmat negocierile cu "ros-albastrii".