Steaua risca excluderea din campionat

Joi, 17 Octombrie 2019, ora 11:30 6815 citiri
Foto: Facebook/AS47 (Asociatia Stelistilor)

CSA Steaua a fost sanctionata cu disputarea a doua meciuri fara spectatori, dupa incidentele provocate de fani la meciul cu Rapid FNG, si risca chiar excluderea din campionat.

In caz de o noua abatere, meciurile de acasa al echipei vor fi mutate la o distanta de 60 km de Bucuresti, si, daca incidentele se repeta, exista chiar riscul excluderii din campionat

"Pentru nerespectarea obligatiilor de organizare a jocurilor (neasigurarea masurilor de ordine, aruncarea cu materiale pirotehnice pe suprafata terenului) in partida cu Rapid FNG, Steaua a fost sanctionata cu 2000 lei si programarea fara spectatori a doua meciuri.

Astfel, dupa ce meciul din Cupa Romaniei, faza municipala, s-a disputat cu portile inchise, meciul din etapa 11, cu ACS Power Team, din 26 octombrie, se va juca, de asemenea, fara spectatori.

Conform regulamentului amfb, la urmatoarea abatere, meciurile vor fi mutate la o distanta de 60 km de Bucuresti, si, daca incidentele se repeta, exista riscul excluderii din campionat.

Rapid FNG a fost sanctionata cu 500 lei si un meci fara spectatori", se arata intr-o postare a Asociatiei Stelistilor 1947.

CSA Steaua joaca in Liga a 4-a, faza pe Bucuresti.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
B
BARBIERU
rank 2