Steaua, in razboi deschis cu FRF: Ne vor da meci pierdut si mergem in instanta!

Luni, 17 Octombrie 2016, ora 12:327088 citiri
Steaua, in razboi deschis cu FRF: Ne vor da meci pierdut si mergem in instanta!
Foto: Facebook/ FC Steaua Bucuresti

Steaua este in razboi deschis cu cei de la FRF, oficialii vicecampioanei fiind nemultumiti de regula jucatorului Under 21 care trebuie utilizat in meciurile din campionat.

Gigi Becali, finantatorul "ros-albastrilor", a facut public planul pe care il are pentru a anula aceasta regula impusa de Federatie.

Latifundiarul sustine ca in primavara anului viitor echipa sa va incalca intentionat aceasta regula pentru a fi depunctata si pentru a putea constesta mai apoi regula in instantele sportive si chiar civile.

"In ultimele meciuri ale sezonului, cand vom fi deja campioni, noi vom incalca acea regula. Ne vor da meciul pierdut cu 3-0 si vom avea posibilitatea de a ataca la TAS si apoi in instantele civile.

Va promit eu ca vom scoate regula asta. Noi nu am avut posibilitatea de a contesta aceasta regula, insa daca vom fi afectati de ea mergem in instanta", a spus Becali la Sport.ro.

FRF a introdus incepand cu acest sezon regula jucatorului U21, echipele din Liga 1 fiind obligate sa aiba pe teren tot meciul cel putin un fotbalist tanar, cu varsta mai mica de 21 de ani.

Daca la inceput echipele prim-divizionare au acceptat aceasta regula, atunci cand au fost nevoite sa o si aplice au aparut contestatii vehemente.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News