Steaua, chinuita de FC Brasov in Cupa Romaniei

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Joi, 21 Aprilie 2011, ora 22:45
5554 citiri
Steaua, chinuita de FC Brasov in Cupa Romaniei

Steaua si FC Brasov au terminat la egalitate, scor 0-0, mansa tur a semifinalei Cupei Romaniei. "Ros-albastrii" au fost chinuiti de "stegari" in Ghencea, fluierul de final al meciului atragand huiduielile intregului stadion.

Intalnirea de pe stadionul Ghencea a inceput in nota de dominare a gazdelor. Umiliti in campionat de brasoveni, care s-au impus cu 3-0 in urma cu o luna si jumatate, elevii lui Cartu au incercat sa-si ia revansa.

Cu petrecaretii Ricardo si Bonfim in primul "11", stelistii au dominat teritorial, insa s-au apropiat rar de poarta adversa. Jucatorii pregatiti de Tony Conceicau au adoptat o tactica prudenta, asteptand atacurile adverse si eventuale "scapari" in defensiva.

Steaua a fost "rupta", Nicolita si Bonfim fiind destul de activi in banda dreapta, in timp ce Tanase s-a remarcat numai prin greseli copilaresti in partea opusa. Astfel, Surdu a fost nevoit sa apara deseori in rol de extrema, pentru a-l dubla pe fostul pitestean, iar Maicon a ramas izolat in avanposturi.

De altfel, atacantul brazilian a fost singurul care a incercat sa imprime un alt ritm, cautand mai mereu combinatiile rapide si perpendiculare pe poarta.

Cum mijlocasii centrali nu au contat in faza de constructie, stelistii au abuzat de centrari in careul advvers, prada usoara pentru Oros, cel mai bun jucator al partidei, si colegii sai.

Demne de remarcat au fost si reactiile publicului spectator, care a taxat dur neputinta favoritilor.

Intalnirea dintre Steaua si FC Brasov a fost transmisa in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com iar mai jos aveti rezumatul meciului:

FINAL DE MECI !!! Publicul huiduie copios.

Min.91 Bilasco se face de ras irosind o ocazie mare.

INFO: Spectatorii si-au pierdut rabdarea. "Daca fotbal nu jucati, voi din Ghencea sa plecati"

Min.79 Ocazie uriasa pentru Steaua! Marinescu suteaza din interiorul careului putin pe langa poarta!

Schimbare Brasov: Stanga intra in locul lui Iliyes

Schimbare Steaua: Marinescu intra in locul lui Radut.

Schimbare Brasov: Williams intra in locul lui Viveiros.

INFO: Galeria a explodat, cateva mii de oameni strigand "Jucati fotbal!"

INFO: Ritm bun de joc in aceasta a doua repriza. Brasovul a iesit mai mult la joc, Steaua preseaza in continuare, ocaziile lipsesc totusi.

Min.60 Cristescu suteaza puternic de la 18 metri, balonul este deviat de Brandan in corner.

Schimbare Steaua: Bilasco intra in locul lui Surdu.

Min.51 Maicon reia la o palma peste transversala o centrare trimisa de Nicolita.

Min.49 Si aceasta repriza incepe cu acelasi joc, Steaua preseaza steril, Brasovul se cantoneaza in defensiva.

A INCEPUT REPRIZA SECUNDA !!!

_____________________

INFO: Cartu a iesit negru de suparare de la vestiare, semn ca discutia de la pauza cu jucatorii sai nu a fost una foarte placuta.

FINALUL PRIMEI REPRIZE !!!

Min.45 Corner Steaua, Geraldo aseaza un balon pentru Tanase, insa acesta suteaza in blocaj!

Min.43 Maicon suteaza din marginea careului mare, destul de aproape de vinclu.

INFO: Cartu este un car de nervi pe margine, el fiind exasperat de pasele inapoi ale elevilor sai.

Min.39 Bicfalvi greseste un balon, Geraldo rateaza interventia in fata lui Cristescu, insa brasoveanul iroseste o ocazie mare.

INFO: Mijlocasul brazilian a parasit terenul intr-un cor de fluieraturi, acuzand o accidentare.

Schimbare Steaua: Bicfalvi intra in locul lui Ricardo.

Min.32 Fundasii brasoveni resping cu emotii o centrare a lui Bonfim.

Min.31 Viveiros reia destul de slab, pe langa poarta Stelei, o centrare buna a lui Chipciu.

INFO: Destul de multe greseli comise pana acum de jucatorii celor doua echipe. Steaua preseaza ca la handbal, cu multe pase laterale si mai putine perpendiculare pe poarta. "Ros-albastrii" sunt mai activi in banda dreapta, unde activeaza Nicolita si Bonfim, in timp ce Tanase este iesit din joc pe cealalta parte.

Min.18 Prima ocazie si pentru brasoveni, reluarea lui Cristescu fiind deviata in corner.

INFO: Nu mai putin de 4 jucatori brazilieni are Steaua in primul "11" - Bonfim, Geraldo, Ricardo si Maicon.

Min.14 Centrare buna a lui Nicolita, Maicon sare insa pe sub balon.

INFO: Oaspetii adopta o tactica prudenta, fiind compacti si artagosi in defensiva si surprinzatori pe contraatac. Chiar daca nu a fost pusa in dificultate pana acum, apararea Stelei pare putin nesigura, insa beneficiaza de lipsa de sustinere a atacurilor adverse.

Min.8 Centrare a lui Bonfim deviata pe langa poarta de Surdu.

INFO: Steaua are posesia, paseaza destul de mult, dar nu se apropie periculos de poarta adversa. Mihai Radut pare a fi play-maker in aceasta seara, in timp ce brazilianul Maicon, varful impins, nu s-a intalnit cu balonul pana acum.

Min.2 Prima ocazie apartine Stelei. Kajcsa balbaie un balon, acesta ajunge la Radut care suteaza peste poarta de la 20 de metri.

Min.1 A inceput meciul !!!

INFO: Publicul nu s-a inghesuit sa vina la acest meci, aproximativ 5-6.000 de oameni fiind prezenti in tribunele din Ghencea.

INFO: Jucatorii intra pe gazon.

INFO: Ultimul duel dintre cele doua formatii a fost castigat de brasoveni, chiar pe Ghencea, cu un incredibil 3-0.

INFO: Fostul antrenor al Stelei, Cosmin Olaroiu, se va afla in tribunele stadionului din Ghencea. "Asta nu inseamna ca voi prelua echipa", s-a grabit sa precizeze tehnicianul.

INFO: Dupa ce au fost exclusi din lot si amendati drastic pentru ca au petrecut pana dimineata in club, brazilienii Bonfim si Ricardo sunt titulari in echipa lui Sorin Cartu.

Echipele:

STEAUA: Stanca - Bonfim, Martinovici, Geraldo, Brandan - Nicolita, Ricardo, Radut, Tanase - Surdu, Maicon.

Antrenor: Sorin Cartu

FC BRASOV: Kajcsa - Rusu, Oros, Gaucho, Cr. Ionescu - Toloza - Viveiros, Ilyes, Cristescu, Williams - Chipciu.

Antrenor: Antonio Conceicao

Brigada de arbitrii: Balaj Pavel Cristian - centru, Dumitrescu Eduard, Sovre Octavian - asistenti, Chivulete Andrei - rezerva.

Gabriela Firea: ”Mă bazez foarte mult pe bucureşteni, pe cei care sunt nemulţumiţi de ineficienţa actualului primar” VIDEO
Gabriela Firea: ”Mă bazez foarte mult pe bucureşteni, pe cei care sunt nemulţumiţi de ineficienţa actualului primar” VIDEO
Gabriela Firea, candidata PSD la Primăria Capitalei a afirmat că este optimistă şi convinsă că bucureştenii doresc un primar dinamic, eficient, care să fie permanent pe teren, în mijlocul...
Firea la depunerea oficială a candidaturii pentru Primăria București: ”Propunem o colaborare cu toţi colegii de la sectoare, indiferent de culoarea politică” VIDEO
Firea la depunerea oficială a candidaturii pentru Primăria București: ”Propunem o colaborare cu toţi colegii de la sectoare, indiferent de culoarea politică” VIDEO
Gabriela Firea a declarat duminică, 28 aprilie, la depunerea candidaturii pentru un nou mandat de primar general al Capitalei, că ea şi echipa sa propun o administraţie dinamică şi o...
#Steaua chinuita Brasov, #Steaua egal Brasov Cupa, #FC Brasov Steaua LIVE, #Brasov Steaua Cupa Romaniei, #Steaua Cupa Romaniei , #Cupa Romaniei