Omul adus de Meme Stoica, dat afara de la Steaua

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Miercuri, 04 Ianuarie 2017, ora 21:20
6415 citiri
Omul adus de Meme Stoica, dat afara de la Steaua
Foto: Facebook/ FC Steaua Bucuresti

Rolul lui Mihai Stoica la Steaua lui Gigi Becali devine tot mai nesemnificativ dupa ce mutarile recomandate de el s-au dovedit a fi neinspirate.

Omul pe care Meme l-a adus la echipa in vara pentru a suplini plecarea cu scandal a neamtului Thomas Neubert tocmai a fost dat afara de latifundiar si inlocuit cu un specialist luat de la nationala Romaniei.

In vara anului trecut, Steaua ramanea fara preparatorul fizic minune, Neubert parasind echipa cu scandal pentru un salariu mai mare oferit de bulgari. Disputa regulamentara dintre parti nu a ajuns inca la final, Becali sustinand ca neamtul trebuie sa plateasca compensatii pentru rezilierea unilaterala a contractului.

A intervenit atunci Meme Stoica, cel care l-a propus la Steaua pe italianul Matteo Spatafora, omul alaturi de care lucrase la Unirea Urziceni.

Spatafora a fost angajat, insa a fost scos tap ispasitor pentru forma execrabila a echipei din finalul de an, fiind si dat afara.

In locul italianului a fost angajat Marian Lupu, fost preparator fizic la FRF, unde s-a ocupat de nationalele Romaniei.

Mutarea din staff-ul Stelei vine la putin timp dupa ce Becali i-a reprosat public lui Meme Stoica transferul ratat al lui Golubovic, dar si dupa ce latifundiarul a anuntat ca directorul sportiv al clubului sau nu va mai avea nimic de spus in privinta achizitiilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Meme Stoica Steaua decizii, #Steaua preparator fizic, #Marian Lupu Steaua , #Mihai Stoica