O echipa de traditie s-ar putea desfiinta

Luni, 06 Aprilie 2020, ora 17:017434 citiri
O echipa de traditie s-ar putea desfiinta
Foto: Alexandru Dobre/Mediafax/Hepta.ro

Helmuth Duckadam se asteapta ca echipa Armatei, CSA Steaua, sa cada victima crizei care va urma pandemiei de coronavirus.

Fostul mare goalkeeper al "ros-albastrilor" e convins ca Armata nu va mai sustine financiar echipa de fotbal si aceasta se va afla in pragul desfiintarii.

"Voi credeti ca Aramata o sa se mai gandeasca dupa aceasta criza sa sustina CSA-ul? Ma refer la echipa lor de fotbal. Vor putea sa isi faca echipa doar asa cu pusti, dar sa mai sustina salarii la echipa de seniori, nu o sa mai vedeti. Si sponsorii de pe acolo se vor retrage, iar de patron nici nu se pune problema sa apara. Nimeni nu vine sa investeasca in echipa lor un milion de euro, nici la Liga 4... dar nici la Liga 2 nu vor gasi vreun patron", a spus Duckadam pentru Prosport.

"Trebuie sa ai puterea sa recunosti ca acest proiect sutinut de Armata a fost un esec total. Tu vrei sa ajungi in Liga 1, dar din 2017 pana in 2020 nu ai fost in stare sa promovezi nici macar din Liga 4. Pai echipa asta trebuia sa fie acum cu Rapidul in Liga 2, iar la vara in Liga 1, dar CSA tot prin Liga 4 joaca", a completat "Eroul de la Sevilla".

CSA Steaua se afla la cel de-al treilea sezon in Liga a 4-a.