Steaua are un nou comandant

Marti, 15 Septembrie 2020, ora 15:123689 citiri
Steaua are un nou comandant
Foto: Facebook / CSA Steaua

In urma concursului organizat la nivelul Ministerului Apararii Nationale, colonelul dr. Madalin Sorin Hincu a fost numit de ministrul apararii nationale, incepand cu data de 01 septembrie, in functia de comandant (presedinte) al Clubului Sportiv al Armatei (CSA) "Steaua".

Potrivit anuntului clubului stelist, colonelul Hincu este angajat al MApN din anul 1987, fiind absolvent al Academiei Nationale de Educatie Fizica si Sport/Facultatea militara de educatie fizica si sport, in anul 1996.

Din anul 2018 este Doctor in Educatie fizica si sport. In perioada 2005-2018, colonelul Hincu a indeplinit functia de comandant al Clubului Sportiv Aplicativ Militar "Bucegi", iar din 2018 pana in anul 2020 a fost sef la centrul de sporturi montane "Bucegi".

Hincu era comandant al CSA Steaua din luna ianuarie a acestui an.

El i-a succes la conducerea CSA Steaua colonelului Cristian Cirlan, care a decedat la 20 ianuarie, la varsta de 47 de ani. Cirlan era in functia de comandant interimar de la mijlocul lunii octombrie 2019, dupa ce a expirat detasarea si imputernicirea colonelului Bixi-Pompiliu Mocanu la conducerea gruparii din Bulevardul Ghencea. Cirlan urma sa conduca Steaua pana la organizarea unui concurs pentru numirea noului comandant.