Florin Talpan vrea sa dea in judecata una dintre cele mai mari companii din lume

Marti, 01 Octombrie 2019, ora 18:0614266 citiri
Florin Talpan vrea sa dea in judecata una dintre cele mai mari companii din lume
Foto: Ziare.com

Dupa conflictul de durata avut cu Gigi Becali, Florin Talpan vrea sa dea in judecata una dintre cele mai mari companii din lume.

Juristul Clubului Sportiv al Armatei (CSA) Steaua a intrat intr-o disputa si cu gigantul EA Sports, compania care produce renumitul joc FIFA.

Talpan este nemultumit de faptul ca in FIFA 20 echipa FCSB figureaza ca avand palmaresul Stelei si i-a amenintat pe cei de la EA Sports ca-i va da in judecata.

Project Managerul Electronic Arts, Valentin Mazilu, a explicat motivul pentru care FCSB figureaza in joc ca avand palmaresul Stelei.

"Cineva de la noi, de la departamentul legal, trebuie sa discute cu domnul Talpan. Eu m-am panicat initial cand m-a sunat, credeam ca e o farsa. Credeam ca glumeste, apoi am observat ca nu prea a fost asa. Am dat informatiile mai departe si domnul Talpan urmeaza sa fie contactat.

Din cate am inteles, folosim palmaresul Stelei la FCSB pentru ca inca nu s-a dat o decizie definitiva si neatacabila legata de palmaresul echipei. Eu nu sunt in masura sa va spun mai multe detalii, dar, din cate stiu, daca decizia va fi definitiva, se va face un update la joc si totul va fi schimbat", a spus Mazilu pentru Gsp.

FCSB a atacat deja hotararea prin care instanta decidea ca palmaresul Stelei apartine Clubului Armatei.

C.S.

Comentarii
DAN-795
rank 5
RASPUTEA
rank 1
Ideal ar fii sa-si dea in judecata mama,ca l-a nascut