Florin Calinescu il compara pe Maradona cu Ilie Dumitrescu

Duminica, 05 Septembrie 2010, ora 14:12 1924 citiri

Actorul Florin Calinescu il compara pe Ilie Dumitrescu cu Maradona, fost mare jucator care nu a reusit ca antrenor.

Florin Calinescu sustine ca Ilie Dumitrescu nu are cum sa devina un antrenor de valoare, deoarece Dumnezeu nu l-a inzestrat suficient.

Fostul om de televiziune face o comparatie si cu alte nume grele ale fotbalului romanesc, care au esuat in cariera de antrenor.

"Ilie Dumitrescu a fost un mare jucator de fotbal, iar astia nu ajung si antrenori valorosi. Dumnezeu nu baga in doua traiste: daca ti-a dat geniu in bocanc, nu iti mai da si in cutia craniana. Am exemple cat cuprinde: Hagi, Maradona, Cruyff, ca sa nu mai spun de Dinu si Lucescu. Al doilea a fost jucator bun, dar nu imens, nu se va vorbi vreodata de generatia lui Mircea Lucescu, ci de aceea a lui Dumitrache, Dumitru, Dobrin sau Dinu.

In schimb, "Procurorul" a fost mare de tot pe teren, dar ca antrenor nu prea a reusit, nu se putea abtine sa nu ii ia peste picior pe astia, il incurca putin cultura si nu merge asa in fotbal. Oricum, sunt alaturi de el acum, in drama pe care o traverseaza", a spus Florin Calinescu pentru saptamanalul Fanatik.

C.M.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News