Eric si mai cum?

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Luni, 07 Martie 2016, ora 09:59
6533 citiri
Eric si mai cum?

Eric Bicfalvi este unul dintre cei mai inzestrati fotbalisti din ultimul deceniu, insa se lasa descoperit abia acum, dupa ce a ajuns la maturitate.

Transferul lui Bicfalvi la Dinamo a fost privit de multi cu ironie. Mijlocasul care impresionase pe toata lumea in Ucraina, care l-a facut pe Mircea Lucescu sa declare public ca il vrea la Sahtior, dar care revenea in Liga 1 oarecum cu coada intre picioare dupa o experienta complet ratata in China.

Pentru cei care nu i-au putut urmari parcursul din ultimii ani, Eric era inchizatorul solid, cu evidente valente tehnice, care a plecat cumva pe usa din dos de la Steaua, desi el a explicat de mai multe ori ca isi putea prelungi contractul cu "ros-albastrii", primind mai multe oferte.

Au redescoperit acum un Bicfalvi parca ceva mai suplu, mai inalt si cu siguranta mul mai dezinvolt pe teren.

Ajuns la 28 de ani, Bicfalvi este acum un mijlocas ofensiv care poate face diferenta in orice moment.

Nu este un "mingicar", nu reuseste sa "ascunda" balonul, insa dispune de suficienta tehnica pentru a-l controla asa cum trebuie. In plus, are o uimitoare viziune a jocului, in partidele jucate pana acum in tricoul lui Dinamo reusind o serie de pase filtrante incantatoare.

Dinamo si Steaua, remiza cu mult dramatism. Avantaj Astra!

Adaugam peste aceste atribute o impresionanta forta de patrundere, sut de exceptie, un joc de cap mai mult decat decent si instinctul de marcator.

Ne iese, asadar, un mijlocas complet, care n-ar avea in mod normal ce sa caute in Liga 1, putand face fara probleme la orice echipa de nivel mediu din campionatele puternice ale Europei.

In plus, Bicfalvi are verb. Spre deosebire de fotbalistul tipic roman, faultat serios de limba romana, Eric are un discurs articulat si, poate mai important, de bun simt.

Nu este genul de om care sa incerce sa se faca placut prin ironii sau jigniri la adresa rivalilor, ci acela care reuseste sa lase loc de buna ziua oriunde prin felul sau de a fi.

Iar dupa golul inscris duminica seara in poarta Stelei, echipa la care s-a consacrat, cu siguranta ca si mult prea ironicul Reghecampf a aflat acum cum se pronunta corect numele Bicfalvi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#Eric Bicfalvi Steaua Dinamo, #Dinamo Steaua Bicfalvi gol, #Eric Bicfalvi Dinamo transfer , #Dinamo