Edi Iordanescu, revoltat de arbitraj dupa meciul cu Steaua

Joi, 31 Martie 2016, ora 12:43
3656 citiri
Edi Iordanescu, revoltat de arbitraj dupa meciul cu Steaua
Foto: Pandurii Targu Jiu

Antrenorul echipei Pandurii Targu Jiu, Edward Iordanescu, il considera pe Marius Avram principalul vinovat pentru infrangerea de miercuri seara, suferita in fata Stelei, afirmand ca arbitrul a oprit o serie de sapte meciuri in care formatia sa nu a pierdut.

"La finalul jocului a binevoit (arbitrul Marius Avram - n.red.) sa opreasca legitimatia lui Sapunaru, pe motiv ca s-a certat cu un spectator si se repeta scenariul de la Iasi. Propun sa primeasca si Sapunaru vreo trei etape sa vina langa mine si langa secundul meu in tribuna. Domnul Avram ne-a oprit o serie de 11 meciuri fara infrangere la Iasi si o serie de sapte meciuri fara infrangere acum din nou.

Vorbim de Pandurii ca a fost avantajata de abritraje si statisticile spuneau, pana la jocul de ieri, ca e un echilibru total in deciziile pro si contra Pandurii, deci sa lasam scenariile la o parte si sa nu mai cream diversiune.

Odata cu inceperea play-off-ului, unde punctele nu vor mai fi injumatatite, Pandurii nu primeste penalti clar la meciul cu Dinamo, la scorul de 1-0 pentru Dinamo, iar ieri este omorata la propriu si echipa si visul ei.

Multumesc si ma plec in fata jucatorilor mei pentru tot ce au realizat in acest sezon, iar lacrimile lor de dupa joc mi-au ajuns pana la inima. Au dat dovada de valoare si extrem de mult caracter. Au pus la o parte toate problemele din ultimele trei luni, la fel faptul ca joaca de un an doar in deplasari si si-au jucat sansa intr-un mod onest, insa au fost treziti brusc la realitate aseara, la fel ca si noi toti din familia Pandurii: suntem prea mici si nesemnificativi pentru un razboi atat de mare!", a declarat Iordanescu, conform site-ului oficial al gruparii gorjene.

Ce au spus Reghecampf si Mihai Stoica, dupa meciul cu scandal al Stelei

Tehnicianul se intreaba retoric de ce Marius Avram a fost delegat la partida cu Steaua, care, in opinia sa, poate decide soarta campioanei, dupa ce acelasi arbitru a dezavantajat Pandurii Targu Jiu in meciul cu CSMS Iasi.

"Cum, dupa masacrul de la Iasi, avem parte acum de acelasi arbitru la un meci care poate decide titlul? Am fost privati la Iasi, la scorul de 0-0, de un penalti clar, care trebuia sa fie urmat de un cartonas rosu, iar la cinci minute s-a dat un penalty pentru Iasi, la doi metri in afara careului.

Eu ajung atunci in tribuna si dupa meci i se retine legitimatia lui Nicoara si e suspendat trei etape pe motiv ca a protestat in incinta vestiarelor. Acum este rupt echilibrul extrem de usor cu un al doilea galben care, deja parca domnul Avram il avea in mana, si doar astepta sa vina momentul sa il poata arata, intr-o faza in care Popa ia mingea cu mana.

Un jucator pe care chiar il apreciez, dar care parca a luat mingea cu tava la Constanta si i-a mai dat drumul aici. Gabi Enache in schimb, care are un galben, are imunitate totala, face 7-8 faulturi, din care unul la Radut, de la spate, in care opreste un contraatac, si apoi unul cu intensitate mare in tusa la Acsinte, si este iertat in mod repetat.

Alex Chipciu cade in careul pandurilor fara sa fie contact si poate sa primeasca al doilea galben pentru simulare, dar e iertat si el", a declarat tehnicianul.

Revolta in vestiarul Pandurilor, dupa meciul cu Steaua: "Am vrut sa plec la spitalul de nebuni! Sa-i dea catuse lui Iordanescu!"

Edward Iordanescu il acuza si pe arbitrul aditional Adrian Comanescu de faptul ca a decis soarta meciului transmitandu-i centralului Marius Avram ca a fost penalti la faza din minutul 88, cand Hora a atins mingea cu mana.

"Si surpriza, daca Steaua nu poate sa isi creeze o singura ocazie in conditiile in care joaca aproape 55 de minute in superioritate numerica, iese la rampa domnul Comanescu si da penalti. Domnul Comanescu care anul trecut a omorat finala Cupei Ligii, in minutul cinci, cand da Stelei penalti impotriva noastra, in minutul cinci si rupe echilibrul cu o usurinta dezarmanta.

Poate eu sunt subiectiv si spun ca nu se poate acorda acel penalti in min. 88, in conditiile in care Hora nu are nicio intentie sa joace mingea cu mana si nu isi creeaza niciun avantaj, il izbeste practic mingea in mana, (nimeni de la Steaua nu protesteaza) dar daca Iordanescu greseste, atunci la fel gresesc si domnii Porumboiu, Zotta si Lazarescu, care spun dupa meci la tv acelasi lucru!

Nu stiu cum a putut acest domn Avram, pe care l-am considerat mult timp un arbitru de calitate, sa arbitreze acest meci dupa antecedentele care le are impotriva Pandurilor si nu inteleg daca dumnealui are ceva personal cu mine, cu familia mea sau cu clubul Pandurii si eu sunt o victima colaterala", a mai spus Iordanescu.

Scene socante la Severin: Sapunaru a facut scandal dupa meciul cu Steaua

Echipa Steaua Bucuresti a invins, miercuri seara, in deplasare, in etapa a IV-a, cu scorul de 1-0 (0-0), formatia Pandurii Targu Jiu, printr-un gol marcat dintr-un penalti acordat la semnalizarea arbitrului aditional Adrian Comanescu, urcand astfel pe primul loc in clasamentul play-off-ului Ligii I.

Unicul gol al intalnirii a fost marcat de Stanciu, in minutul 89, din penalti. In minutul 87, Marius Avram a dictat penalti pentru Steaua la semnalizarea arbitrului aditional Adrian Comanescu, dupa un hent in careu comis de Hora. Gorjenii au protestat vehement, iar Cristian Sapunaru si-a dat tricoul jos si s-a certat cu cei de pe banca de rezerve a Stelei.

In minutul 38, Mrzljak (Pandurii Targu Jiu) a primit al doilea cartonas galben si a fost eliminat, dupa un fault asupra lui Popa.

Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primarul localității Miheșu de Câmpie, județul Mureș, a fost surprins de mai mulți localnici în timpul unei întâlniri romantice cu o angajată. Scena în care a fost implicat Emil...
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
#reactia antrenor Pandurii meci scandal, #antrenor Pandurii meci Steaua, #meci scandal Steaua Pandurii, #scandal Steaua Pandurii , #meciuri