Doliu in lumea fotbalului: Un fost jucator al Stelei a murit la doar 53 de ani

Luni, 13 Aprilie 2020, ora 07:00
16303 citiri
Doliu in lumea fotbalului: Un fost jucator al Stelei a murit la doar 53 de ani
Foto: frf.ro

Fostul fotbalist al Stelei, Adrian Lucaci, a murit la varsta de 53 de ani.

Lucaci ocupa in prezent functia de presedinte al Asociatiei Judetene de Fotbal Arad.

Redam integral un comunicat de presa al Federatiei Romane de Fotbal:

Fost fotbalist, antrenor si conducator, Adrian Lucaci s-a stins din viata la varsta de 53 de ani dupa o lupta indelungata cu o boala incurabila. Federatia Romana de Fotbal regreta profund disparitia sa si transmite condoleante familiei si tuturor celor apropiati.

Nascut pe 28 iunie 1966, Adrian Lucaci si-a inceput cariera de fotbalist la Rapid Arad, acolo unde, la varsta de 16 ani, debuta in Divizia B. In 1984 facea pasul spre UTA, unde l-a avut antrenor pe Nicolae Pantea. In sezonul 1987-1988 a debutat in prima liga din Romania in tricoul Stelei Bucuresti. A mai evoluat la Sportul Studentesc (1988-1993), Universitatea Cluj (1993-1995) si UTA Arad (1996-1997).

A fost antrenor la echipe din zona Aradului, Telecom Arad, Soimii Lipova, Universitatea Arad, si conducator la cluburi din Divizia C si D. In perioada 2010-2014 a facut parte din Comisia de Competitii a AJF Arad.

In 2014 a fost ales presedinte al Asociatiei Judetene de Fotbal Arad, institutie pe care a reusit sa o redreseze intr-un moment in care "insolventa" si "faliment" erau cuvintele cele mai rostite in fotbalul aradean. Prin principiile de buna guvernanta pe care le-a aplicat la conducerea fotbalului aradean, a reusit sa ridice nivelul fotbalului in judet si in iunie 2018 a fost reales presedinte.

In anul 2019, Adrian Lucaci a fost recompensat de administratia locala cu "Titlul de Excelenta in domeniul sportului" pentru activitatea sportiva marcanta si contributia adusa la dezvoltarea fotbalului aradean.

Aflat la al doilea mandat ca presedinte de AJF, Lucaci se bucura de respectul si admiratia oamenilor de fotbal din tara, Aradul fiind un exemplu pozitiv pentru contributia adusa dezvoltarii fotbalului romanesc. Are meritul de a fi creat in premiera competitii la nivel judetean, dar si proiecte de suflet pentru aradeni, precum "120 de ani de fotbal in Romania", eveniment care a scos in evidenta rolul Aradului in dezvoltarea fotbalului in Romania.

Fotbalul romanesc a pierdut unul dintre oamenii care prin exemplaritate, competenta, distinctie si modestie a oferit o contributie importanta dezvoltarii acestui sport in judet si in intreaga tara.

Condoleante familiei si celor apropiati! Dumnezeu sa il odihneasca!

C.S.

Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Marcel Ciolacu, premierul României afirmă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că apartenenţa României la Organizația Nord Atlantică reprezintă o garanţie de securitate pentru...
Președintele României: Relevanța NATO este cu atât mai mare în contextul extrem de complex pe care îl traversăm
Președintele României: Relevanța NATO este cu atât mai mare în contextul extrem de complex pe care îl traversăm
Klaus Iohannis, președintele României a transmis, vineri, 29 martie, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că România va rămâne profund implicată în procesul de adaptare...
#Adrian Lucaci murit , #stiri Steaua