Decizie de ultima ora a lui Reghecampf: "Lotul Piatra Neamt" ramane la Steaua!

Luni, 18 Ianuarie 2016, ora 16:013114 citiri
Decizie de ultima ora a lui Reghecampf: "Lotul Piatra Neamt" ramane la Steaua!
Foto: Facebook/ FC Steaua

Laurentiu Reghecampf pare ca a luat o decizie in privinta celor trei jucatori transferati de Steaua de la divizionara secunda Ceahlaul Piatra Neamt.

Luati in primul cantonament din aceasta iarna, Sebastian Chitosca, Doru Popadiuc si Catalin Stefanescu l-au convins pe "Reghe" ca merita o sansa de a demonstra ca pot face fata la echipa campioana.

Astfel, cei trei au fost prezentati oficial luni, alaturi de celelalte achizitii ale "ros-albastrilor" din luna ianuarie.

Chitosca si-a ales numarul 92, Stefanescu va juca avand numarul 41 pe tricou, iar Doru Popadiuc va fi numarul 95 de la Steaua.

Steaua, de neoprit pe piata transferurilor: Ce jucatori mai vor Becali si Reghecampf

Prezentarea oficiala a celor trei, alaturi de achizitiile de marca realizate de echipa lui Becali, ne arata faptul ca acestia vor fi pastrati in lot, desi se vorbea insistent ca ei vor fi imprumutati pana in vara la o alta formatie.

O suta de mii de euro a platit Steaua pentru cei trei jucatori, suma care a salvat practic Ceahlaul de la faliment in toamna anului trecut.

Marica dezvaluie adevarul din spatele transferului sau la Steaua: Ce afacere vrea sa faca cu Gigi Becali

Pe langa cei trei "nemteni", Steaua i-a mai prezentat oficial pe Ciprian Marica, Tha'er Bawab, Marko Momcilovici, Mihai Pintilii, Alexandru Bourceanu si Paul Parvulescu.

M.D.