Cristi Tanase, mahmur la antrenamentele Stelei?

Marti, 03 August 2021, ora 00:233159 citiri
Cristi Tanase, mahmur la antrenamentele Stelei?

Cristian Tanase pare ca nu poate scapa de scandaluri oricat ar incerca. Dupa telenovela cu "bomba sexi" si scandalul legat de banderola, capitanul Stelei este acuzat mai nou ca ar veni mahmur la antrenamente.

Sport.ro anunta ca mai multi colegi de la Steaua sunt nemultumiti de Tanase si ii reproseaza acestuia atitudinea pe care o are.

"Nu vreau eu sa ma bag in viata lui Tanase, dar chiar nu are bun simt. Pai el crede ca noi nu-l observam cum miroase a alcool cand vine la antrenamente? Nu chiar in fiecare zi, dar de cele mai multe ori pe saptamana. Totul are o limita, mai ales ca el e capitanul nostru", a spus unul din colegii lui Tanase, sub protectia anonimatului.

Cristi Tanase a avut si in trecut astfel de experiente, el fiind fotografiat deseori de paparazzi in cluburi, unde petrecea pe ritmuri de manele pana dimineata.

In noul sezon, fostul pitestean a dat semne ca a trecut peste acea perioada agitata, insa colegii lui sunt de alta parere.

In alta ordine de idei, Steaua, la care Tanase va fi titular, va intalni joi seara pe FC Utrecht, intr-un meci din grupele Europa League.