Argaseala face anuntul oficial: Iata unde va juca Steaua

Vineri, 20 Noiembrie 2015, ora 12:24
4056 citiri
Argaseala face anuntul oficial: Iata unde va juca Steaua
Foto: Facebook/ FC Steaua Bucuresti

Presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, a anuntat stadionul pe care echipa campioana isi va disputa meciurile de pe teren propriu.

Dupa ce National Arena a fost inchisa pana la primirea avizului din partea ISU si in conditiile in care Steaua nu mai poate juca pe Ghencea din cauza conflictului cu Armata, oficialii campioanei au ajuns la o intelege pentru stadionul "Nicolae Dobrin".

"Vom juca la Pitesti! Este oficial. Am finalizat toate discutiile pe care le incepusem cu ceva vreme in urma. Toate meciurile de acasa le vom juca aici, primul va fi cel cu Astra. Vom avea un contract pana la finalul campionatului. Nu am nici o emotie de organizare pentru ca oamenii de aici sunt ambitiosi, isi fac treaba foarte bine si sunt gazde bune.

Recunosc ca nu mai fusesem de foarte multa vreme la Pitesti, dar exista o baza excelenta, este una de top pentru echipe de Liga 1. Aceasta baza este pregatita pentru Liga 1! Dupa ce-am avut 9.000 de oameni la amicalul cu SCM, vom vedea cati vom avea la restul partidelor. E clar ca la meciul cu Asta vom avea un stadion plin!", a spus Argaseala, la Dolce Sport.

Stadionul din Trivale se afla la putin peste 100 de kilometri de Bucuresti, ros-albastrii putand ajunge acolo in circa o ora.

Viceprimarul Pitestiului, Cornel Ionica, cel care detine atributiile primarului Tudor Pendiuc, in perioada in care acesta este suspendat din functie din cauza problemelor in Justitie, a confirmat ca s-a ajuns la un acord.

"Steaua o sa fie primita bine aici pentru ca lumea este dornica de fotbal. Dupa discutiile cu domnul Argaseala si cu toti consilierii locali cred ca vom face o treaba buna si vom rezolva toate problemele care trebuie puse la punct. Suntem pe drumul cel bun, iar pana saptamana viitoare toate lucrurile vor fi rezolvate. Stadionul arata foarte bine, iar daca mai apar mici probleme le vom remedia imediat", a spus Ionica.

Revine Steaua pe Arena Nationala?

Chiar si asa, arena din Pitesti trebuie pusa la punct pentru gazduirea unui meci de Liga 1, pana pe 29 noiembrie. Trebuie astfel sa fie montat un sistem de supraveghere video si turnicheti, pentru omologarea stadionului. Daca acest lucru nu se va intampla, cel mai probabil Steaua va reveni la Cluj pentru meciurile pe teren propriu, unde a avut loc si precedenta partida, cu FC Botosani.

Directorul de comunicare al LPF, Marius Mitran, anuntase vineri dimineata la Sport.ro ca Steaua nu a facut niciun demers oficial pentru a juca la Pitesti, dar si ca sunt sanse mari ca Arena Nationala sa primeasca aviz pana la meciul cu Astra.

"Steaua nu a depus cerere sa joace la Pitesti. Este putin probabil sa joace acolo, avem informatii ca National Arena isi primeste avizele in cateva zile. Cred ca Steaua - Astra se joaca pe National Arena. In afara de National Arena si stadionul din Targu Mures, restul stadioanelor din Romania sunt cu avizele la zi", a spus Mitran.

Steaua da in judecata Primaria Capitalei

Gazeta Sporturilor anunta, vineri, ca sefii Stelei vor sa dea in judecata Primaria Capitalei si sa-si recupereze banii cheltuiti din cauza deplasarilor pe care echipa a fost nevoita sa le faca dupa inchiderea Arenei Nationale.

In plus, echipa campioana are deja un contract de inchiriere pentru National Arena, insa nu poate folosi stadionul, din cauza ca nu are aviz ISU. Astfel, ros-albastrii vor sa-si recupereze in instanta banii cheltuiti cu deplasarile la Cluj si Pitesti.

Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Aproape două treimi dintre români cred că țara noastră a îndeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granițele terestre în Schengen. Ei sunt de părere că unele state europene...
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
#Steaua meciuri Pitesti, #Argaseala Steaua Pitesti, #Steaua meciuri acasa Pitesti , #meciuri