Alex Chipciu, declaratii despre situatia din vestiarul Stelei, Costel Galca si sansele la titlu

Duminica, 17 Mai 2015, ora 14:154698 citiri
Alex Chipciu, declaratii despre situatia din vestiarul Stelei, Costel Galca si sansele la titlu
Foto: Fanatik

Steaua a ramas dupa runda curenta tot la un punct in spatele celor de la ASA Targu Mures, dupa ce si campioana a castigat, scor 3-2 la Brasov, dar si muresenii au reusit sa treaca de Petrolul, scor 1-0 dupa un gol marcat pe final.

Alexandru Chipciu a vorbit dupa meci despre situatia ramasa in Liga 1 dupa aceasta runda:

"Sunt suparat, normal, dar nu are cineva vreo vina. Noi vrem sa castigam toate meciurile pana la final. Cei de la Petrolul au si ei zile mai proaste, mai bune, ca orice fotbalist. Din pacate, am ajuns la mana altora. Mai avem doua meciuri destul de grele, sper insa sa castigam acest campionat. Astra e deja calificata pentru cupele europene, dar se bate pentru locul trei. Stiu ce fel de om este Marius Sumudica, l-am cunoscut la Brasov. Nu se poate spune ca am ajuns la mana unui rapidist. Cred ca ei vor lupta pentru echipa lor.

Era mai bine sa se incurce ASA in meciul cu Petrolul, dar asta e. Va fi o dezamagire foarte mare daca pierdem acest campionat, dar se intampla si la case mai mari. Exista dezamagiri si la fotbalisti mai mari", declara numarul 7 de la Steaua, conform DolceSport.

El a vorbit in premiera si despre problemele din vestiarul Stelei, raspunzand si la intrebarea daca Galca va mai ramane si din sezonul viitor antrenor: "Nu stiu daca va ramane domnul Galca din vara. Este unul dintre oamenii cei mai curati sufleteste pe care ii cunosc. Daca l-am sabota pe domnul Galca, ne-am sabota in primul rand pe noi. Nu au fost niciodata incidente in vestiar", isi incheia Chipciu declaratiile.

Steaua va juca acasa cu FC Botosani runda viitoare, in timp ce ASA va merge la Astra Giurgiu.

D.A.