NASA a dezvăluit un plan teribil: Va distruge Stația Spațială Internațională VIDEO

Joi, 03 Februarie 2022, ora 01:45
9866 citiri
NASA a dezvăluit un plan teribil: Va distruge Stația Spațială Internațională VIDEO
Stația Spațială Internațională va fi distrusă în 2031 FOTO: Daily Mail

Stația Spațială Internațională (ISS) este acum în al treilea deceniu de extindere a limitelor sale privind cunoașterea științifică, iar savanții au mari speranțe pentru ce va realiza în continuare. Dar, NASA a anunțat recent într-un raport planul prin care ISS își va încheia misiunea și va fi distrusă imediat după anul 2030.

Fără îndoială, ISS nu poate rămâne pe orbită, după terminarea existenței sale oficiale, pentru că ar deveni un pericol pentru Pământ, de aceea raportul Agenției Spațiale americane detaliază modul în care va elimina de pe orbită stația, împreună cu partenerii săi, potrivit Extreme Tech.

Asamblarea ISS a început la sfârșitul anilor ’90, bazându-se în mare măsură pe o navetă spațială învechită, pentru a duce pe orbită majoritatea modulelor sale. Structura sa principală a fost finalizată în anul 2010, dar stația a continuat să se extindă de-a lungul anilor, cu ajutorul a mai multor agenții spațiale din lume.

Cu toate astea, în viitor finanțarea guvernamentală americană se va diminua, iar Statele Unite își vor muta operațiunile spațiale spre așa-numitele CLD-uri sau destinații comerciale de pe orbita terestră joasă.

O vedetă de televiziune din Marea Britanie avertizează NASA: ”Pregătiți-vă pentru o invazie extraterestră” VIDEO

Pentru a se asigura că ISS nu va deveni un pericol pentru omenire și Pământ, se preconizează ca stația să cadă în atmosferă. Va mai dura ceva timp până în acel moment. Dar deja NASA și partenerii săi, Canada, Japonia, Rusia și Agenția Spațială Europeană (ESA) au plănuit să mai efectueze cercetări la bordul acesteia până la sfârșitul anilor 2020.

Dar, conform raportului NASA dezvăluit acum, ISS va începe să se pregătească pentru distrugere, imediat după 2030. Atunci, NASA va porni motoarele de pe stație, precum și de pe vehiculele atașate, pentru a coborî de pe orbita actuală.

Descoperire neobișnuită în Antarctica și Groenlanda: Dovezile găsite în adâncuri susțin că Pământul ar putea fi paralizat VIDEO

Un an mai târziu, în ianuarie 2031, ISS a fost planificată să coboare în mod dirijat, lent, spre Pământ. Controlorii de zbor o vor dirija spre atmosfera terestră, unde va arde, dar nu în totalitate. Resturile ISS vor fi manevrate spre o zonă nelocuibilă de pe Terra, undeva în zona Oceanului Pacific de Sud.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA a anunțat planurile pentru o misiune care va trimite prima dronă, numită Dragonfly, pentru a explora Titan, cel mai mare satelit al planetei Saturn. Inițiativa vine după succesul dronei...
China folosește programe civile pentru a ascunde obiective militare în spațiu, susține șeful NASA
China folosește programe civile pentru a ascunde obiective militare în spațiu, susține șeful NASA
Şeful agenţiei spaţiale americane NASA, Bill Nelson, a declarat miercuri în Congres că China foloseşte programe civile pentru a ascunde obiective militare în spaţiu, relatează DPA....
#Statia Spatiala Internationala, #ISS scufundare Pacific, #NASA, #statie spatiala, #Statia Spatiala NASA , #fenomen