Înalt oficial de la Moscova, instigă americanii. Statele din SUA sunt invitate să se alipească la Rusia: Este posibil așa ceva?

Marti, 11 Octombrie 2022, ora 23:54
6211 citiri
Înalt oficial de la Moscova, instigă americanii. Statele din SUA sunt invitate să se alipească la Rusia: Este posibil așa ceva?
Statele din SUA nu se pot alipi la Rusia, fiind interzis prin Constituție FOTO: Alamy

La o săptămână după ce Vladimir Putin a semnat decretele prin care 4 regiuni din Ucraina devin teritorii ale Rusiei, un înalt oficial de la Moscova face o propunere instigatoare americanilor.

Alexander Tolmachev din Duma de Stat a declarat că orice stat american care vrea să se desprindă de Statele Unite și să adere la Federația Rusă va fi luat în considerare.

Deputatul rus din Parlamentul de la Moscova răspundea unui sondaj online, care arăta că unii americani doreau ca statele lor să se desprindă de SUA, potrivit Newsweek.

Dacă americanii votează pentru separarea unor state de țara lor și își exprimă dorința de a se alătura Rusiei, Moscova va lua în considerare acest lucru, a declarat Tolmachev, pentru site-ul de știri rusesc Podmoskovye Segodnya.

Șeful Serviciului Secret dintr-o țară NATO dă verdictul: Cine va câștiga războiul lui Putin și de ce

Deputatul rus a adăugat că ”Statele Unite încep să decadă, ca și Uniunea Europeană, care a oferit la rândul său un ajutor și un sprijin militar puternic Ucrainei”, iar ele par ”să explodeze”.

Tomachev a spus că acesta a fost rezultatul unei politici americane eșuate. ”Astfel de inițiative sunt un semnal că cetățenii Statelor Unite sunt nemulțumiți de conducerea lor și sunt gata să ia măsuri extreme, până la secesiune, dacă politica actuală a Americii continuă”.

Mosregtoday a relatat știrea, menționând că pe rețelele de socializare, într-un sondaj, aproximativ 80% dintre locuitorii din New Hampshire au spus că ar dori să se desprindă de Statele Unite.

„Este important ca votul să aibă loc nu pe rețelele de socializare, ci în mod oficial și legitim, ca în republicile Crimeea, Sevastopol, Donețk și Lugansk, provinciile Zaporojie și Herson”, a spus Tolmachev, referindu-se la sondajele online.

Lovitura lui Putin pentru un gigant american: Rusia ar pune mâna pe active de miliarde de dolari

Cu toate astea, ciudata propunere a oficialului rus rămâne doar o sugestie instigatorie, similară propagandei Moscovei, ea neputând fi pusă în practică.

Cynthia Nicoletti, profesor de Drept la Facultatea de Drept de la Universitatea Virginia, a declarat că desprinderea unui stat de SUA este neconstituțională. „Statele nu se pot separa unilateral de SUA”, a spus ea.

„Acest lucru a fost stabilit atât de rezultatul războiului nostru civil, cât și de Curtea Supremă în cazul Texas v. White din 1869. Articolul I, secțiunea 10 din Constituție, interzice, de asemenea, statelor să încheie alianțe, tratate sau confederații”. Dar chiar dacă Rusia a propus asta, „nu este un scenariu realist”, a spus ea.

Avantajul Rusiei în războiul din Ucraina se micșorează. „Kievul încă poate câștiga războiul“
Avantajul Rusiei în războiul din Ucraina se micșorează. „Kievul încă poate câștiga războiul“
După ce Congresul american a aprobat săptămâna aceasta un mult așteptat ajutor militar de 61 de miliarde de dolari pentru Ucraina, Rusia a jubilat că armamentul occidental avansat nu va putea...
O pensionară de 74 de ani a jefuit o bancă pentru că nu-și putea plăti datoriile. Femeia era victima unei fraude
O pensionară de 74 de ani a jefuit o bancă pentru că nu-și putea plăti datoriile. Femeia era victima unei fraude
Ann Myers, în vârstă de 74 de ani, din Ohio (SUA), carenu avusese probleme cu legea, a jefuit o bancă din orașul Fairfield. Polițiștii au reținut femeia în propria casă. La...
#Statele Unite ale Americii, #statele unite, #SUA, #SUA Rusia, #state americane, #Rusia SUA, #Duma stat Rusia , #Razboi Ucraina
Comentarii
Poza KremlinTrolls
KremlinTrolls
rank 3
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂