De ce ai vrea sprâncene pudrate? Avantajele tehnicii moderne de micropigmentare

Advertorial
Vineri, 17 Februarie 2023, ora 17:32
5910 citiri
De ce ai vrea sprâncene pudrate? Avantajele tehnicii moderne de micropigmentare
FOTO: pexels.com

Una dintre cele mai populare tehnici de micropigmentare a sprâncenelor este cea cu efect pudrat, ideală pentru persoanele care au sprâncenele blonde, cu goluri sau cu fire rare. Prin intermediul acestei metode, femeile se pot bucura de un machiaj natural al sprâncenelor, realizat în câțiva pași simpli. Așa că iată mai multe despre avantajele acestei proceduri moderne, care te va face să renunți la farduri.

Procedură rapidă și deloc dureroasă

Spre deosebire de tatuarea sprâncenelor, tehnica de micropigmentare cu efect pudrat se realizează foarte simplu, cu o traumatizare minimă la nivelul pielii. Acul este inserat doar în straturile superioare ale pielii, așa că nivelul de durere este redus.

În plus, înainte de procedură va fi aplicat și un anestezic, iar acesta poate fi sub forma unui unguent, gel sau spray. Iar pentru ca senzația de durere să fie ameliorată, specialistul folosește anestezicul în două etape. De altfel, în urma unei astfel de proceduri, pielea se vindecă ușor, fără cicatrici și stări de disconfort.

În general, o ședință de micropigmentare a sprâncenelor durează până la două ore, însă, există și saloane în care procedura se realizează într-un timp mult mai scurt.

Obții forma și culoarea pe care o dorești pentru sprâncenele tale

Înainte de începerea procedurii este indicat să mergi la o primă consultație la specialistul cosmetician, pentru a discuta în avans toate aspectele legate de nuanța sprâncenelor, de forma aleasă și de intensitatea umplerii. În general este realizată o schiță în funcție de forma feței, de culoarea ochilor și a părului.

Apoi, următorul pas ar fi corectarea defectelor. Dacă sprâncenele tale au goluri sau o formă nedefinită, specialistul va realiza o schemă pentru a obține efectul pe care ți-l dorești.

Sprâncene bogate și voluminoase

Dacă sprâncenele tale sunt rare, au goluri sau cicatrici pe care ai dori să le acoperi, atunci tehnica de micropigmentare pudrată este exact ceea ce ai nevoie. Apelează la Jana Ceban pentru pudrarea sprâncenelor și vei vedea că rezultatele vor fi impresionante, iar la final te vei bucura de un look natural. De altfel, efectul obținut este cel al unor sprâncene machiate cu fard sau cu creion. Iar avantajul constă în faptul că acest efect de fard va persista pentru o perioadă de aproximativ doi ani.

Cum se realizează procedura

Tehnica de micropigmentare cu efect pudrat se realizează prin crearea unor puncte de mici dimensiuni, prin care este injectat pigmentul de culoare. Acest lucru este realizat prin intermediul unui ac fin, care pătrunde doar în primul strat de la suprafața pielii. Treptat se va obține un efect de umbră, asemănător fardurilor de sprâncene.

După finalizarea procedurii, pe piele va fi aplicată o cremă dezinfectantă, care va ajuta la cicatrizarea pielii. Iar dacă vor fi necesare retușuri, acestea se vor putea efectua la o lună după prima ședință de micropigmentare.

Vindecare rapidă

Procesul de vindecare al pielii după o procedură de micropigmentare a sprâncenelor cu efect pudrat este unul destul de simplu și rapid. În primele ore pot să apară câteva iritații și înroșiri în zona sprâncenelor, din cauza multiplelor injectări cu pigment.

După ce pielea va începe să se vindece, vei observa că aceasta va începe să se descuameze treptat. În cazul în care crustele care se desprind sunt aspre și provoacă sângerări, atunci ar fi indicat consultul unui medic.

Uneori, în perioada de vindecare, anumite persoane se confruntă cu senzații de mâncărime, însă nu este recomandată scărpinarea sprâncenelor sau îndepărtarea crustelor. De obicei, perioada de vindecare durează până la o săptămână, însă regenerarea completă a pielii se va produce într-o lună, dacă procesul de îngrijire este respectat corespunzător.

Așadar, cu ajutorul tehnicii de micropigmentare poți obține foarte ușor un machiaj natural pentru sprâncenele tale, care va rezista pentru o perioadă îndelungată. Astfel, te vei putea bucura în fiecare zi de sprâncene bogate și voluminoase, care îți vor pune în valoare trăsăturile.

Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
#sprancene, #sprancene pudrate, #micropigmentare , #stiri life style