Un sportiv sarb, socat de ce-a patit in Romania: Nu am mai trait niciodata in viata mea o asa umilinta

Joi, 18 Decembrie 2014, ora 18:09
5845 citiri
Un sportiv sarb, socat de ce-a patit in Romania: Nu am mai trait niciodata in viata mea o asa umilinta
Foto: blocaut.ro

Un scandal monstru e pe cale sa izbucneasca in sportul romanesc dupa ce un jucator de orgine sarba a facut niste dezvaluiri de-a dreptul incendiare.

Ugljesa Ilic, voleibalist la Unirea Dej, sustine ca i s-a cerut sa "o lase mai moale" in partida cu Dinamo.

Iata mesajul postat de acesta pe pagina sa de Facebook, conform site-ului blocaut.ro

"Nu mi s-a mai intamplat asa ceva pana acum in cariera mea si cred ca nu meritam asa ceva. Sunt inca sub impresia ca nu am mai trait niciodata in viata mea o asa umilinta.

Am dat tot ce am avut mai bun, dar nu pot sa ma consolez cu ce mi s-a intamplat la meciul din aceasta seara (miercuri seara - n.red.)... Dupa ce am pierdut primul meci din Challenge Cup impotriva lui Dinamo, la Bucuresti, cu 3-0, si dupa ce am castigat cu multa munca in retur tot cu 3-0 am avut posibilitatea de a avansa in urmatorul tur al competitiei, dar inainte de setul de aur, capitanul s-a apropiat de mine si de Danilo Mirosavljevic, deoarece eram singurii straini din echipa, si ne-a spus urmatoarele:

'Baieti, am jucat si am incercat, dar trebuie sa pierdem la sfarsit deoarece clubul nu are bani pentru urmatorul tur al competitiei. Sau putem castiga, insa nu se va putea plati salariul pentru luna ianuarie, iar clubul nu vrea asta, vor sa arate respect pentru jucatori'

Eu cu Danilo ne-am uitat unul la altul cu neincredere. Dupa asta, a doua mea reactie a fost, desigur, ca sunt dispus sa-mi cedez salariul pentru a putea juca in turul urmator si cred ca si Danilo ar fi facut la fel, dar se pare ca doar noi eram singurii care gandeau asa. Se poate observa asta si dupa modul in care a continuat partida, mai ales dupa schimbarea coechipierului meu, Danilo, la jumatatea setului de aur. Ce pot sa mai spun? Cred ca totul este clar"

Dupa aparitia in presa a postarii de pe Facebook, Ilic a revenit si a retractat totul, spunand ca a inteles gresit: "Nu credeam ca postarea mea va lua o asemenea amploare. Eram foarte nervos dupa joc si am simtit nevoia ca prietenii mei si familia sa afle ce s-a intamplat si cu m-am simtit. Sincer, nu am stiut exact ce s-a intamplat la intalnirea dintre primar si conducerea echipei si de aceea nu am inteles foarte bine ce mi s-a transmis inainte de setul de aur. In final, vreau sa Ie cer scuze antrenorului Victor Lazar si capitanului Marius Dascalu, dar si colegilor mei si oamenilor de la club pentru ceea ce am postat imediat dupa joc si sper ca problemele de la aceasta formatie sa se rezolve".

Dinamo s-a impus in setul de aur si a mers mai departe in Challenge Cup.

Cum trec partidele peste mesajul anticorupție aruncând în cursa pentru locale candidați certați cu legea
Cum trec partidele peste mesajul anticorupție aruncând în cursa pentru locale candidați certați cu legea
Deși de-a lungul timpului au spus că se delimitează de acțiunile colegilor certați cu legea, iar unii chiar au strâns electorat în jurul „luptei anticorupție”, astăzi, partidele își...
Candidat comun PSD-PNL la alegerile prezidențiale? Băsescu: ”Spuneţi-mi care din partidele astea ar fi de acord să susţină candidatul celuilalt? Eu zic că niciunul”
Candidat comun PSD-PNL la alegerile prezidențiale? Băsescu: ”Spuneţi-mi care din partidele astea ar fi de acord să susţină candidatul celuilalt? Eu zic că niciunul”
Fostul preşedinte Traian Băsescu a afirmat duminică seara, 28 aprilie, că nu vede posibilitatea ca PSD şi PNL să aibă un candidat comun la alegerile prezidenţiale. „Nu. Spuneţi-mi...
#blat Unirea Dej Dinamo volei, #Ugljesa Ilic dezvaluiri blat , #volei