Un nou transfer pentru U- BT Cluj Napoca

Vineri, 26 Iunie 2020, ora 11:39
2080 citiri
Un nou transfer pentru U- BT Cluj Napoca
Foto: Facebook / U- BT Cluj- Napoca

U Banca Transilvania Cluj a anuntat, vineri, ca bosniacul Andrija Stipanovic este noul sau pivot, aceasta fiind prima achizitie a verii pentru clubul clujean.

Stipanovic soseste din campionatul Sloveniei, de la formatia Cedevita Olimpija Ljubljana. Sportivul masoara 2.09 metri.

"Sunt fericit ca voi face parte din echipa U Banca Transilvania. A fost usor sa iau aceasta decizie, avand in vedere prezenta unui antrenor de renume si sprijinul unor fani de exceptie. M-am hotarat fara probleme impreuna cu familia mea. Sper sa avem un sezon grozav!", a declarat Stipanovic.

Andrija Stipanovic s-a nascut la 18 decembrie 1986, la Mostar. El si-a inceput cariera profesionista in 2005 alaturi de Hermes Analitica Zagreb si a mai trecut pe la KK Split, Liege Basket (Belgia), Juvecaserta (Italia), Telenet Oostende (Belgia), Trabzonspor, Buyukcekmece Basketbol (Turcia) si Cedevita Zagreb.

Alaturi de Trabzonspor, Andrija Stipanovic a fost adversar direct al echipei clujene in sezonul 2014-2015 din EuroChallenge. Pivotul a evoluat doar in partida retur, din Turcia, cand a inscris 14 puncte. El jucat in preliminariile Euroligii si a disputat zeci de meciuri in EuroCup.

In Croatia, sportivul bosniac a obtinut titlul (2018) si a castigat alte doua cupe (2018 si 2019). Totodata, in 2017, Andrija a cucerit SuperCupa Ligii Adriatice, fiind desemnat si MVP-ul respectivei finale.

In plus, Stipanovic are si experienta internationala, fiind component al nationalei Bosniei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce "păcat" a comis jucătorul de top care a fost exclus pe viață din sport
Ce "păcat" a comis jucătorul de top care a fost exclus pe viață din sport
Jucătorul echipei Toronto Raptors, Jontay Porter, a fost exclus miercuri din NBA pe viaţă, după ce a fost găsit vinovat că a oferit pariorilor informaţii despre meciurile sale şi ale...
Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că trimiterea sa în judecată de către procurorii DIICOT în dosarul "Veranda" nu este "o surpriză foarte mare",...
#u cluj napoca, #transfer, #baschet, #Liga Nationala , #baschet