Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Un anonim vrea sa puna punct carierei lui Klitschko

Sambata, 08 Septembrie 2012, ora 10:40
3757 citiri
Un anonim vrea sa puna punct carierei lui Klitschko
Sursa:boxingscene.com

Pugilistul Vitali Klitschko isi va apara sambata seara titlul mondial in versiunea WBC la categoria grea, in fata germanului Manuel Charr. Meciul va avea loc in complexul Olimpyskii Sport Arena din Moscova cu o capacitate de 30 000 de locuri.

Ucrainianul, in varsta de 41 de ani, isi va pune pentru a noua oara in joc, centura de campion, dupa ce a recucerit-o in 2008. Cunoscut cu numele de ring, Ironfist (Pumnul de fier), el a mai detinut centura timp de un an din 1999 pana in 2000 cand a pierdut in fata americanului Chris Byrd.

In ultimul timp Vitali a lasat de inteles ca aceasta ar putea fi ultima lupta din cariera, deoarece doreste sa se dedice politicii, sperand sa fie ales in Parlamentul din Ucraina in urma alegerilor care vor avea loc in luna octombrie.

Cel mai mare dintre fratii Klitschko are in palmares pana in prezent, 44 de victorii si doua infrangeri.

Adversarul sau, Manuel Charr, este un nume mai putin cunoscut in lumea greilor. S-a nascut la Beirut in Liban si are varsta de 27 de ani. Este un fost practicant al artelor martiale, cucerind titlul de campion mondial si european in stilul Thai-Boxing in 2005. A debutat in ringul de box profesionist in mai, 2005, si este neinvins in 21 de meciuri.

Germanul a declarat ca il cunoaste foarte bine pe antrenorul lui Klitschko, Fritz Sdunek " Am lucrat cu el, stiu ce tactica va alege pentru Vitali. Sunt sigur suta la suta ca voi deveni noul campion mondial al categoriei".

Klitschko nu s-a lasat impresionat de indrazneala chalangerului, oferind o replica pe masura " Stiu ca lumea nu-l ia in serios pe Charr, el nu este un nume mare si este lipsit de experienta. Dar se afla intre primii zece in top, fiind un tanar de perspectiva, agresiv si puternic".

Medalii pentru România la Campionatele Europene de box
Medalii pentru România la Campionatele Europene de box
Pugilistele române Lăcrămioara Perijoc şi Claudia Nechita şi-au asigurat medalii la Campionatele Europene de box de la Belgrad, marţi, după ce s-au calificat în semifinale. Perijoc,...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#box, #wbc, #Vitali Klitschko , #WBC