Tiger Woods a anuntat ca se retrage din activitate

Luni, 02 August 2021, ora 12:591374 citiri
Tiger Woods a anuntat ca se retrage din activitate

Jucatorul de golf american Tiger Woods a luat o decizie care a surprins pe toata lumea. Woods a aunntat ca se retrage din circuitul profesionist pentru o perioada nedeterminata, din dorinta de a fi mai aproape de familie.

"Dupa ce am reflectat indelung, am decis sa ma retrag din circuitul profesionist de gol pentru o preioada nedeterminata. Trebuie sa incerc sa devin un sot mai bun, un tata mai bun si un om mai bun. Sunt constient de faptul ca infidelitatea mea a produs dezamagire si a ranit sentimentele multor oameni, dar in special ale sotiei si copiilor mei. Vreau sa le spun ca sunt dezamagit profund si le cer iertare. Nu mai este posibil, poate, sa repar tot ceea ce am stricat, insa vreau sa incerc sa fac tot ceea ce pot", a anuntat Woods pe site-ul sau oficial.

Tiger Woods a confirmat la inceputul lunii decembrie ca a comis "greseli de comportament" si ca si-a "tradat familia", dar a refuzat sa precizeze daca a avut relatii extraconjugale, asa cum presa din America a relatat in ultima perioada.

Implicat intr-un accident rutier la sfarsitul lunii noiembrie, Tiger Woods ar fi fost lovit cu crosa de sotia Elin Noregren, ajunsa la capatul rabdarii din cauza infidelitatii.

C.M.